lézeres-szem-műtét
  • McLeo
    Az első pár mp után kikapcsoltam a videót:P
    Akinek mondtam, hogy nézze meg, azt mondta jobb hogy nem néztem:) majd műtét után szerintem...

Amúgy vasárnap este írtam az Optik-mednek, Optimuminfonak, stjameshospital-nak. csak amolyan információkérést és eddig csak az Optik-med írt vissza kb 1,5 nappal később, a többiek nem reagálták le.

A levelet be is másolom:

Amennyiben lágy kontaktlencsét visel, azt a vizsgálat előtt 5 napig nem szabad hordani.
    A vizsgálat során pupillatágító cseppet fog kapni, mely után a látása 24 órán keresztül közelre homályosabb lesz és fényérzékenység lehet. Emiatt az autóvezetést nem javasoljuk,de tömegközlekedéssel egyedül is haza tud menni.
    Az, hogy melyik kezelésre alkalmas, az a vizsgálaton dől el, függ a sebgyógyulástól, szaruhártya vastagságtól, görbülettől, illetve a szeme anatómia helyzetétől.
    Amennyiben idén szeretné a műtétet, érdemes időpontot foglalni a vizsgálati előjegyzéssel együtt.
    A műtét előtt a kontaktlencsét 1 hétig nem szabad viselni.
    PRK kezelés után 5-7 nappal már nyugodtan dolgozhat számítógéppel, nyilván nem lesz még olyan tökéletes a közeli látása.
    IntraLasik kezelés esetén 3 nappal már visszaállhat a munkába, a megszokott életvitelébe.
    PRK kezelés esetén sincs heg a szaruhártyán! A kezelés után elvileg lehet kontaktlencsét viselni, de speciális lencse lehet szükséges.
    PRK kezelés esetén az 1.,2., 3., napi kontrollokat klinikánkon kell elvégezni,a továbbiakban lehet Kaposvárra menni kontrollra (10. napon, 1-6. hónapig havonta 1x).
    IntraLasik kezelés esetén csak klinikánkon lehet a kontroll, ezek az 1. napon, 1 hetesen, 1 hónaposan, 3 hónaposan vannak.
    Reméljük hamarosan a sasszeműek táborában üdvözölhetjük!
    Szép napot!
    Üdvözlettel:
    Optik-Med

Úgy gondolom, a héten még jelentkezem vizsgálatra és január elején nagygenerált csináltatok a szememen:P
    Eddig az Optik-med és a PRK nálam a legszimpatikusabb párosítás, de persze az eljárás majd akkor derül ki, ha ránéznek a szememre.