lézeres-szem-műtét
-
Zsanna30 #485 Az a különbség a zypotic és a lasik között, hogy az elsőnél több szövetet takarítanak meg. Nekem is ez volt, nem is vállalták volna a sima lasik-et, mert vékonyabb a szaruhártyám. Nekem soha nem akarták eladni intralasikként. Részletesen elmondták, hogy melyik micsoda. Egyébként most voltam féléves kontrollon, teljesen tökéletesen látok, még a legutolsó sort is, amire azt mondta az orvos, hogy azt egy "normális" ember nem is látja. Amikor belenézett, azt mondta, hogy nem is látszik, hogy valami történt a szememmel. Fénykört max. egy hónapig láttam. Szerintem mindenkinek a neki szimpatikus műtétet és helyet kell választani, mert úgy vettem észre, hogy nagyon fontos hogy hogyan áll hozzá valaki a dologhoz. Az agynak is fel kell fognia, hogy egy jó szervet kapott a nézéshez. Ha valaki görcsöl, nem biztos a dologban, akkor megnehezíti a saját helyzetét. Lehet, hogy hülyeség, de én nagyon akartam, elfogadtam mindent ami történt, teljesen alávetettem magam a műtétnek (és az orvosnak) és úgy gondolom, hogy ez is nagyon sokban hozzájárult, hogy jó sikerült (persze elsősorban a profi műtétnek köszönhető). Nekem a műtét után másnap szebb volt a szemem, mint a lencsével meggyötört szemem.