lézeres-szem-műtét
-
Kicsit belebújtam a blogodba és hát hát vannak dolgok amit maguknak kell eldöntenie az embernek.
Pl. Ismét idézet a blogodbol.
"Magyarországon ezek közül hármat csinálnak még: PRK, LASIK, INTRALASIK. A LASEK-et már rég levették a palettáról, a LASIK-et is csak egy klinika csinálja, a másik kettő a szövődmények miatt nem vállalja, azt hiszem 2006 óta. Meg is érkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy miért nem választottam az említett harmadik klinikát: ott ugyanis még mindig végeznek LASIK kezelés, ami önmagában nem lenne baj, de mindenkivel azt próbálják elhitetni (és sikerül is nekik), hogy INTRALASIK-ot végeznek, holott erről szó sincs."
Nos nekem is Lasik műtétem volt azon a bizonyos klinikán.
Megnéztem azt a bizonyos YouTube videót és bizony az én szememmel tök ugyan azt csinálták mint ami ott történik.
Szóval összegezve Neked IntraLasik volt nekem Lasik.
Neked Napszemüveg kellett ( ami gondolom szintén nem volt olcsó )két hónapig, plusz mindenféle mű könny kipróbálása mire megtaláltad az igazit.
Ja és ugye az ár szemenként 227000/szemenként?
Nekem műtét után semmi napszemüveg használat. Műkönny is csak azért mert ha már felírták használtam.
Ja és az ár 25% kedvezménnyel 112500 / szemenként!!
Hangsúlyoznám nem az ár volt ami dominált.
Lehet hogy jól döntöttél nem tudhatom. De az biztos hogy a blogod alapján nekem a a fele írritációba és költségbe se volt részem mint neked.
Azrt én mindenkinek azt tanácsolnám hogy nézze meg azt a bizonyos harmadik klinikát is.