Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Spheriot #834 Sub: Az alvás elvileg nem befolyásolja, tehát végigviheted 30 nap alatt is meg 70 nap alatt is, 30 nap kb a minimum ha mindent meg akarsz csinálni.
Egy bibi van, a stronghold küldetéseknél 3-4 naponta kell visszanézni, tehát ha 4 napig nem váltasz képernyőt, "eltemetkezel egy dungeonba" a sok alvás miatt, akkor lemaradhatsz a stronghold feladatrót, pl a Rangernél a gyereket (Devon vagy ki) küldik hogy segíts.
Én azt vettem észre az elementálokkal ha pappal idézem meg akkor egyből megjelnnek és kapásból zöld lesz a kör és tudod irányítani, ha varázslóval akkor lesz egy darabig mentalis kapcsolat majd az elemental alldogál némán és kék , tehát semleges lesz az elején, csak akkor vált zöldre ha megtámadják vagy a varázslót vagy az elementált.
Nekem Irenicus már nem sok gondot jelentett, én elintéztem a kisérőit a fenti részen, mivel leteleportált és az elején be sem avatkoztt a játékba. Majd mikor egyedül maradt leszedtem a védő varázslatait , pár segítőt megidéztem, majd mindeki ütötte, rúgta , harapta ahogy tudta és elég hamar kipurcant. Még a fánál ahol a férgeket kellett elpusztítani nagyobb ellenállást fejt ki.