3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
noxon #866 Oké köszi -
noxon #864 Köszönöm a válaszokat mind a kettőtöktől. Edwinről lenne pár kérdésem:
Úgye alapból nem lehet bejutni az ajtóknál Mae'Var házában. Namármost, hogyan lehet oda bejutni ha a zombi csajjal léptem tovább. Esetleg amit írál, hogy a City Gatesnél. Vagy hogy?
A másik ott font a Temple Ruins mikor jelenik meg?
A válaszokat továbbra is köszönöm... -
KH #863 ah, szóval megnéztem, 100 tárgy fér a bag of holdingba, és nem érdemes nyílvesszőket meg parittya lövedékeket tenni bele :) -
noxon #860 Lenne egypár kérdésem:
1. Az ékkövek mire valóak? Az eladáson kivül.
2: A kutya csontvázakkal mit kell kezdeni amit a várban találhatunk meg?
3: Hol van Treedment (Cern) JA és +két hőst eddig nem találtam, egyik a piros köppenyes varázsló, a másik meg a narancssárga hajú csaj, nem a varázsló akinek a várban kell segíteni.
A válaszokat előre is köszi..... -
KH #859 hát, mikor először a kezembe került, 'oszt elkezdtem beledobálni a nyílvesszőket, meg a parittya lövedékeket totál teli lett, (pedig messze nem raktam bele mindet, ami nálam volt :)))
aztán arra lyukadtam ki, hogy a 40 darab nyílvessző 40 darab helyet foglal (olyan furán jelenik is meg benne a nyílvessző, nem jelzi, hogy van benne pl. 40 darab, hanem csak úgy egyesével), mert azóta csak egy darabos tárgyakat rakok bele (fegyverek, páncélok), és tényleg minden belefér, de a potionokkal meg nyílvesszőkkel, parittyalövedékekkel nem próbálkozom (bár lehet hogy megpróbálom, hogy max. mennyi fér bele) -
KH #857 uh, köszi
de akkor ez azt is jelenti, hogy le kell irtanom az inventory-mat, grrr
lehetne még pár bag of holding a játékban :) -
Spheriot #845 Sub: csak egy hozzáfüzésem lenne ehez a képhez, a döglött sárkány a jó sárkány. -
#843 http://www.tgeweb.com/ironworks/baldursgate2/ -
Spheriot #836 Én már nem tököltem azokkal a löttyökkel elvileg hetente lehet párat csinálni, de ugyis tele voltam már mindennel, meg Irenicussal is akadt akkorra elintézni valóm.
Próbáld meg hogy ki is mész a sphereből, ha nem muxik akkor az lehet a baj hogy többnek kellett volna életben maradni. -
Spheriot #834 Sub: Az alvás elvileg nem befolyásolja, tehát végigviheted 30 nap alatt is meg 70 nap alatt is, 30 nap kb a minimum ha mindent meg akarsz csinálni.
Egy bibi van, a stronghold küldetéseknél 3-4 naponta kell visszanézni, tehát ha 4 napig nem váltasz képernyőt, "eltemetkezel egy dungeonba" a sok alvás miatt, akkor lemaradhatsz a stronghold feladatrót, pl a Rangernél a gyereket (Devon vagy ki) küldik hogy segíts.
Én azt vettem észre az elementálokkal ha pappal idézem meg akkor egyből megjelnnek és kapásból zöld lesz a kör és tudod irányítani, ha varázslóval akkor lesz egy darabig mentalis kapcsolat majd az elemental alldogál némán és kék , tehát semleges lesz az elején, csak akkor vált zöldre ha megtámadják vagy a varázslót vagy az elementált.
Nekem Irenicus már nem sok gondot jelentett, én elintéztem a kisérőit a fenti részen, mivel leteleportált és az elején be sem avatkoztt a játékba. Majd mikor egyedül maradt leszedtem a védő varázslatait , pár segítőt megidéztem, majd mindeki ütötte, rúgta , harapta ahogy tudta és elég hamar kipurcant. Még a fánál ahol a férgeket kellett elpusztítani nagyobb ellenállást fejt ki. -
Spheriot #824 Visszatérv az Xp limitre, ha végig hat karakterrel játszol akkor is a főkarakterednek 3 millio felett jön ki, ha még az NPC-k feladatait is mgcsinálod.
A pacsnál csak import problémákat okoz a túlfejlesztett karakter, save load jól müködik. -
Spheriot #823 Pc Guruban a tavaly év végi számokban van leírás, végigjátszás, előbb utóbb felrakják szerintem a weblapukra is . -
#809 egy kicsit offtopic, de egyet kell értenem profétával az ultima9-el kapcsolatban, iszonyatosan eltalált program volt, gyönyörű grafikával (akkor a csúcs volt szerintem)..
az eslő program amit megvettem eredetibe..:) -
#807 Fölhozom az oldalt cserébe egy kis reklám:)
Fantasyworld -
Spheriot #806 Ultima9 nagyon jó volt csak kegyetlen sok bug volt benn -
#787 Köszönöm a segítseget!
üdv.
Jasper -
Spheriot #786 Wisdom a fontos, és papként kapja a varázslatait. -
#785 Tudja valaki hogy kell kepet berakni a forumba ???? -
#784 Sziasztok!
Lehet, hogy láma kérdés de egy druidánál mi a fontos a wis, vagy az int? Gondolom, hogy mivelő ő elvileg a természet papja ezáltal a bölcsesség lenne a nyerő. De lehet, hogy rosszul gondolom. Ja és mégvalami ő miképp kapja a varázslatait? Úgy mint egy '' normál '' pap az isteneitől, vagy könyvből tanulja mint egy varázsló.
Előre is köszi.
üdv.
Jasper -
Demeter #775 Igaz már rég volt mikor játszottam vele de emlékszem, hogy már előbb +volt a Meteor Shower mint ahogy a Planar-ban a varázslótanoncaim megalkották volna. És ez akkor azt jelenti, hogy a Drow városban szereztem be a Power Word Kill-el egyetemben.
Nem tudom, hogy tudtam e segíteni de azért +próbáltam... -
Spheriot #742 Pick pocketre viszont nem sok időd van, kábé fél másodperc mikor átalakul, mindenesetre előtte meg utána nem engedi. -
Spheriot #741 Milyen fegyverrel tudtad ütni??? Mert eddig nekem kettő bizonyult hatásosnak a saff of magi, meg a holy avander. -
Spheriot #739 Na hogy ez nekem nem jutott eszembe, már ellőttem mind a kettőt.KAngaax gyürűjénél a másikat. -
Spheriot #737 Azt a greater malisont én is nézegettem hogy jópofa dolog, mert ha rám rakták akkor jobb volt nem csatázgatni. -
Spheriot #736 A desintegralást nem is gondoltam komolyan csak bejött,.
Amugy a staff of magi volt jópofa most, Bementem egy karival felraktam a defense magi srollt vagy mit, aztán a két mágus kiirtot a környéken mindenkit, majd mikor kifogytak a javakból lecsaptam őket nem is sebződtem csak futottam pár kört. -
Spheriot #734 Főkari csak egy van viszont a játék menet nem fog változni a másik karid ugy müködik mint bármely más NPC. -
Spheriot #732 Nem tudom hogy bug-e de nekem volt olyan hogy nem is aludtam csak egy idő után feltődtődtek a spelljeim. -
Spheriot #728 HA kinyitod a varázskönyvet akkor jobb oldalt vannak azok a varázslatok amiket ugymond megtanultál, de ha használni akarod akkor "memorizálni kell pl. alvással, vagyis átkell rakni a bal oldalra ahol egy üres piros négyzet van, csak a bal oldalon levőket tudod használni.
tehát tudhatsz 15 varázslatot is de használni csak (szeintedtől függően) mondjuk négyet tudsz , majd ha elhasználtad akkor alszol majd ujra használhatsz négyet. -
Spheriot #726 Nekem egy lower resist után egy desintegralasra is eltüntaz az árnysárkány, csak az volt a baj hogy nem maradt utána pikkely:) -
Spheriot #719 Amugy érdekes egy spell mert ellenem ha használják soha sem sebződök vagy halok meg. -
Spheriot #718 És addig nem sebeztél még rajta semmit, mielőtt használtad a Finger of dead-et??
-
Spheriot #714 2 karival indulsz akkor sem változik a játék, viszont az NPC-ket a küldetések miatt esetleg érdemes cserélni vagy kis időre cserélni, Én csak jaheirat nem tudtam késöbb felvenni mikor kiraktam a csapatból persze csak a második játék során csináltam ezt meg, a tobbieket csarélgetheted.
A pap nem tanulja hanem kapja a varázslatokat istenétől(ugyanígy a druida is, vagyis ha eléri a megfellő szintet akkor megkapja az összes varázslatát, vagyis ha pontosan nem tudom csaka példa kedvéért ha 10. szintű lesz akkor megkapla az összes 6. szintű spellt csak abból egyet tud majd memorázálni naponta, majd 12 szinten már 3-t memorizálhat. ÉS azt hiszem hogy egy nap mennyit memorizálhat az függ a bölcsességtől mert bonust kap. -
Spheriot #710 HA mágust akarsz azt érdemes duálozni valamelyik harcos kasztból, lessz HP je is,azt a 80ezer Xp-t meg hamar behozza, -
Spheriot #707 A sima pap karakter azért jó mert a turn undead magas szinten félelmetes fegyver, csak álldogál a pap és az élőholtaknak annyi. -
Spheriot #705 PAp 9 es szinten még a 6.-os szintű varázslatokat nem nagyon tudja. de nem tudom biztosan. -
Spheriot #703 Persze, de azért a magus karakternek genráláskor 18 at kell adni az intjére, mert a szintenkénti varázslatok száma amit aztán el tud sütni egy nap alatt az is függ az inttől.
Nekem most a multi karakterem harcos /magus/tolvaj semmi cheattel streng: 19 dex 19, cons: 18, Int: 18 Wisdom: 12 Karizma: 18: Persze a streng övvel, a karizma meg a gyürűvel ennyi:)
És nem áthozott kari a bg1 ből, akkor még jobb lenne. -
Spheriot #700 Yosimo azért jó mert ugye megürül spontán a helye és Imoen-t meg pont akkor tudod felvenni.
Bár nekem Imoen lett a leggyengébb tag a csapatban. Nalia fényévekre volt már akkor tóle, igaz a chapter3 ban megoldottam az összes mellékküldetést. -
Spheriot #698 Megtanulhatsz minden varázslatot csak meg kell inni az inteligencia növelő löttyöket. -
Spheriot #694 Yosimot kell eleve felvenni és akkor nincs gond hogy be tudd rakni Imoent, érdekes hogy a tolvajnak a chapter 4 tól nincs is nagy jelentősége.
Érdekes hogy egy karakterrel könnyeb most végigjátszani, mint elsőre 6-ttal volt.
A staff of magi is ugy sikerült hogy meg se tudtak sebezni az ellenek, azóta meg kevés ellenfél van aki egyáltalán meglát. JA egy harcos/magus tolvajjal kavargatok mostanában hátbacsapással ugy 80-akat sebzek átlagban... -
#689 Dem: hahh, mire megjelenik a Never addigra már én is legalább 3xor végigjátszom... ;)
KH: az iwd-el én is így voltam, a bg2 a talán néha már túlzott káoszával (küldetésekre gondolok) megtörte töretlen lelkesedésem. No persze a gamez szüneteltetésébe belejátszott az is, hogy sajna idejekorán érkeztem egy két helyre (alacsony szintű volt még a partym), így szinte már csak a Load gombotláttam, ami egy idő után elveszi az ember kedvét.. ;)
na mind1, valszeg hétvégén azért rápróbálok, csak a gáz hogy az iwd is felkerült "valahogy:)" a gépemre és....:)))))