Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Kotomicuki
    De, akkor az kb. annyi, hogy a torony előtti árusokat felkeresed és bevásárolsz náluk, ehhez meg vagy egy zsebtolvaj, vagy a fél város feldúlása és az ezzel járó mellékküldetések jutalmainak a begyűjtése szükséges - a szobrok beindítása a feltétele a 2. szintre lépéshez. Érdekes, hogy a 2. szintet könnyebbnek éreztem az elsőnél - pl. a boss-t (is) a csapdák szedték szét. :)
    Ha vársz vele a TOB harmadáig-közepéig, akkor, amikor már "teljes" üzemmódban fut, nagyon jól szórja az XP-t és szépen lehet vele szedni a szinteket a karakterekre - az alapban (SoA) úgyis van egy "alacsony" XP-korlát, amit enélkül is el lehet érni.

Atisz #3607:
    Pontosan: a csapdák nagyon szépen muzsikálnak a nehezebb ellenfelek ellen is.
    Így nem értem, hogy pl. őkelme miért szól róluk oly lekezelően - de vannak más dolgai is, amivel nem értek (teljesen) egyet.

...

Nálam a "régi" BG 2 fut és abban a CC fogadóban a tulajdonosváltás egyben az árukészlet váltásával is jár együtt - pl. kinéztem egy tekercstartót (amibe csak max 20(? - de mindenképpen iszonyat kevés) db rakható), amit a fogolykiszabadítás után már nem találtam a kövérnél.
    Ez az EE-ben is így van?