Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Kotomicuki #3604 Yoshimo-t érdemes felfogadni, hiába is áruló, mert legalább a cipelésben és a harcokban segít - és amíg nem kerítünk Imoen helyett egy tolvajt, addig úgy-ahogy pótolni tudja (pár szintlépés kell neki ehhez - a csapdái egész jól sebeznek; az árulása előtt, ami a játék felénél aktuális, kell duálozni harcossá és így egyből semlegesítve is lesz, ha akkor még a csapatban van (a gnóm illuzionista-tolvaj a cseréje)).
A felvétele miatt "elvesztegetett" XP-t úgyis hamar behozza a csapat!
A filléres nyílvesszők helyett én inkább a speckókat hoztam ki azok helyén (80 normál elégséges, hiszen úgyis van utánpótlása a börtönben, kint meg olcsó, de ott is dobálják szépen) a harcosok fegyverhelyeit is feltöltöttem az eladnivalóval (ha nem is használja fel a csapat, de a mágikus dolgok, kis tételben is jobban hozzák az aranyat, mint a nehezebb, általános cuccok), ahogy az ékszereket is felaggattam inkább a karakterekre. (íjjak, számszeríjjak, varázstekercsek, ékkövek, a hosszabb kardok és a fém-, vagy szegecselt bőr-páncélok érik meg a felcuccolást, bár, az utóbbiakhoz kell egy nem csontgyönge main is)
Kint egy üres házat néztem ki - assszem a ranger-ét, amiben 3 rakhely is volt, rögtön a "nagy" bolt "alatt" - ideiglenes tábor- és eszközgyűjtő helynek.
Eladni 16-osával kell, ahogy az első részben is: az első darabot emelt áron veszik át - ha a karizma és a reputáció is magas - , majd utána esik le az általános árára a tárgyaknak (tehát, ha egy darabot adsz el először, akkor azért az egy darabért fizetnek emelt árat, az összes többiért az átlagosat fogják azután már). Mágikus dolgokra úgysem lesz a kezdetekben pénze a csapatnak, érdemes "gyűjtögetni"... (itt már a térképre is lehet jegyzetelni, tehát nem fogja elfelejteni az egyén, hogy mit, hova dugott el - mit, hol hagyott félbe... - , ha felírja azokat a map-okra)
Utólag mi minden jut eszébe az embernek... :)