Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
hawkie22 #3560 Én ma megvetten a Siege of Dragonspeart, és elkezdtem a BG elejétöl. De mivel a 2-3. térkép környékén általában mindig végzett a fökarakteremmel az Ogre, még Friendly Arm Inn elött, így én is inkább party-t csináltam. Elf Ranger, Elf Swashbuckler (szerintem kicsivel jobb mint az alap Thief) és Elf Mage (elöször Wild Mage-t akartam, de aztán maradtam a simánál). Clericben gondolkodtam, de mivel Imoen-t szeretem, így megmaradt a 3 szabad féröhely. Én kultiválom Jaheira-t meg Khalid-ot, szóval a 6-os fogat megvan, bár a beregost-i törpe sem rossz. De ott még nem járok, most vagyok FAI elött (ma reggel kezdtem).
Kis túlzással a parti majdnem olyan, mint amit kezdésnek Kotomicuki csinált. Lehet, hogy papot kellett volna mage helyett csinálnom, de egyelöre a rangerem badass két long sworddal a kézben. :) Sajnos a candlekeep-i Innben kicsit rabolgattam, így megorrolt rám az örség, az egyiküket le is kellett csapnom. Igaz, hogy a reputációm így leesett Disliked-ra, viszont lett egy remek páncélom a rangerre, így -1-es most az AC-je, szóval egyelöre nemigen csapják le. :) A reput meg majd feltoljuk valahogy.