Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Darun #3413 Persze, statra érdemesebb saját csaptot kigyúrni, de nekem annyira tetszettek az eredeti karakterek, hogy még belőlük is néha nehéz volt kiválasztani a "kedvenc" ötöt. Pláne úgy, hogy ne csak szimpi, de hasznos is legyen a kari.
IWD: amikor a teljes csapatom elérte a lvl 30-t, a fő karim, a FTM még mindig csak kb 23. szint környékén volt. Háromszor kellett végigvinnem az alapjátékot, mire meg lett minden kasztnak a 30. Viszont utána... Asszem a kiegben volt egy rész, ahol démonok támadnak a csapatra. Glabrezu-k (a másik már nem tudom mi volt). Az első összecsapást alig élte túl a csapatom, asszem a végén még egy resurrectet is el kellett nyomnom. Aztán amikor a FTM elérte a lvl 30-t, bekültem egyedül. Az első három démont úgy ölte meg, hogy meg sem tudták sebezni. Az utolsó mondjuk majdnem megölte, mert addigra a legtöbb védővarázs már leesett, ráadásul a FTM elég kicsi HP poollal rendelkezik. Meg kaptam egy bleeding effectet is. Az IWD 2 rendszere már nekem se tetszett annyira, bár tápos karikat ott is lehetett csinálni.