Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Jaqen #3350 Na ilyen gyors válaszra nem számítottam, ilyen sokra meg pláne nem :D Köszönöm. Nálam Jaheira, Khalid, Neera meg a szerzetes van akinek nem tudom a nevét. Átböngészem a varázslataikat, de altató cuccot nem találtam náluk. Bár tekercseim vannak, mondjuk azok egyszer használatosak nem? Egyébként biztos hülyeséget csináltam mert nem hosszúkardokra nyomtam hanem katana, szablya/wakizashi/ninjato, hosszúíj, mágusbot. Nekem a nyugati kardok nem tetszenek, volt szerencsém élőben is forgatni egyet, és olyan mintha egy nehéz vasbotot forgatnál egy olyan keresztvassal ami csak akadályoz. Ráadásul ronda is
Itt meg ugye nem lehet megfordítani azt kikapni vele az ellenfél kezéből a fegyvert. Írta a játék, hogy nagyon ritkák a mágikus katana-k a játékban, de nekem feltett szándékom találni egyet...vagy kettőt
. Szóval katana, és wakizashi vagy ninjato vagy szablya, meg ugye mellé a hosszúíj. De nem bánnék én két katana-t sem
. Dark Souls 2 után szabadon, ott is swordsman-el nyomulok. Na jó az túlzás, hogy nyomulok, esek kelek :D