Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    no, most h kijött a patch határozottan játszhatóvá vált, az inventory elmebajt sikerült megoldanom egy könnyed autohotkey script-tel (BG2EE-ben lehet még viszonylag az elején szerezni egy bag of holding... szerűséget, én meg összeraktam egy scriptet, ami a nálam lévő összes tárgyat egy kattintásra belerakja ), és... bár sok mindenért lehet beamdog-ot kritizálni, az íróik humora nem ilyen.

konkrétan: Rasaad küldetésszála szép lassan egyik kedvencemmé válik (pedig magát a karaktert nem kedvelem, első részben meg végképp nem kedveltem), a teljesen komoly, jófiúskodó figura körül forgó küldetésekben Monty Python-t megszégyenítő dialógusok pörögnek, én meg néhanapján a könnyeimet törölgetem

aki esetleg összeszedte minden bátorságát és nekiállt: a híd őrzőjével ajánlanám, h hosszan beszélgessen el, elképesztő a duma ami ott megy

most épp ranger/cleric-et kaptam elő a kalapból, és... nagyon bedurvították, ill nem is a kasztot, hanem egy szerezhető tárgyat. régen egy nagy hibája volt, h nem volt gyors védő varázslata - hiába nyomulsz konstans sebzéscsökkentéssel (már ha tudja a kétlábú, h mit csinál), túlélőképességben a közelében sem volt egy harcos-mágusnak vagy FMT-nek, akikről 5 réteg stoneskint és mirror image-et kellett levakarni, mire meg tudja bárki is karcolni őket... na, most jött egy gyűrű, ami napi 3 mirror image-et ad, és kettő van belőle a játékban, ezzel mágusos többkasztokat *erőteljesen* trónfosztva. na meg basztak belerakni mirror image fixet BG2EE-be (hogy MI ne nyelje el AoE sebzővarázslatokat is), ami kicsit elvette kedvem amúgy is FMT-től :C