Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
remélhetõleg elkészül valaha a DAO motorja alá írt verziója. a "játék-felújítások" topicban keresgélhettek még, icewind dale stb. már megjelentek nwn 1-2 motorja alá
* http://www.gog.com/news/enhance_the_gameplay_in_your_edition_of_baldurs_gate_from_gogcom
http://rpgames.hu/cikk/baldurs-gate-enhanced-edition-iii-modositasok
elsõ részé igen, de... hd-nak nem hd, elvesztek az eredeti képek amibõl háttereket csinálták, szóval képminõségben nem sok változás van alaphoz képest, max annyi, h lehet ráközelíteni a dolgokra.
sajnos felújítottnak sem felújított, mert lófasznyi extra sincs benne. semmi távolság kijelzõ varázslatokhoz, sem normálisan belõhetõ gyorsbillentyûk/rendes menük, de még az inventory nevû puzzle-t is basztak valami értelmesebb formába átvarázsolni.
gyakorlatilag 4 új karakteren és pár tárgyon kívül lófasznyi különbség sincs közte és tutu/BGT között. gyász.
"The trees move. Do you not see it?"
mennyire lesz nehéz... nagyon. BG1-2 zseniális, de beletanulni olyan, mintha fejjel rohannál egy téglafalnak.
érdemesebb amúgy az elsõ résszel kezdeni. egynek megtanulja gyorsan az ember, h minden meg akar ölni, és meg is tud, másodsorban beletanulsz a harcrendszerbe nagyjából alacsony szinten, és nem fogsz vele szívni mint a torkosborz... kivéve majd az új varázslói mókákkal amit a második rész behoz. <#vigyor1>#vigyor1>
...és ami még fontosabb: BG trilógia egy kerek, egész történetet alkot, nagyon érdemes az elején kezdeni. sehol máshol nem fogod ilyen szinten látni a karaktered erõsödését, aki az elsõ részben még nem egyszer Benny Hill-t megszégyenítõ módon fog kisfarkasok elõl futni, az utolsó fejezetben meg már egy hadsereget küldenek ellene <#smile>#smile> (ha meg nem spoilerezik neked el/lövi el a második rész eleje egy elsõ részben kiderülõ fontos infot, na az még jobb)
btw errefelé sok hasznos infohoz juthatsz, gamefaqs-on szintúgy van sok-sok jó leírás.
Illetve egy kezdõnek mennyire lesz nehéz a játék? Dragon age-et kijátszottam de teljesen más gondolom. Esetleg valami szabályrendszer vagy ilyesmi magyarul? Kézikönyv is jól jönne. Köszönöm!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a második résznél viszont várni kellett úgy 1,5 évet hogy használható is legyen, és kijavítsák a bugokat, az irányítást, kamerakezelést stb. illetõen fõleg
Mai napig szívesebben nézem az NWN 1 grafikáját, mint az NWN 2-ét. A 2 egyszerûen borzalmasan suta, a karakterekben, fegyverekben semmi egyediség nincs. Az egyben hiába volt alacsony a poligonszám, hiába volt mindenkinek a keze kõbunkó (aztán persze erre is lett mod 😛) akkoris volt karaktere a figuráknak, a felszereléseknek, a szörnyeknek és a háttereknek is.
Ettõl függetlenül azzal egyet értek, hogy aBG1-nél azért sokkal szebb, afelett már nagyon eljárt az idõ - enchanced edition ide vagy oda...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Mert a BG1 alatt nem. Hat de.
de inkább gond a harcrendszerrel van, mégpedig azzal, hogy milyen elképesztõen esetlenül lehet egyszerre egy egész csapatot használni NWN2 motorja alatt... nagyon szórakoztató volt Storm of Zehir kieg, sok-sok vicces dologgal, de akurvaéletbe, a taktikai pofozkodás része az egésznek egy elbaszott rémálom, BG1 cafatokra szedi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
#3192: a felsorolt sok-sok dolog közül pontosan melyikkel? <#gonosz1>#gonosz1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
viszont DAO alá is meg van írva, inkább azzal toljátok mint NWN alatt...
de amúgy elnézve ez se rossz cucc azért, sõt !
Magyaritások portal
A baldurs gate 2 magyaritása tartalmazza a kiegészítõ magyarítását is.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
ráadásul pont NWN2 csúf és bugos motorja alá, a merev animációival és a tésztaképû karakterek esetlen mozgásával együtt... á, dögöljek meg én ha ezt értem.
plusz valami olyannál megérteném másik motor alá átültetést, ami felett nagyon eljárt az idõ, de BG1 festett hátterei még most is gyönyörûek, a harcrendszere és az egész pofozkodás kezelése meg végképp kenterbe veri NWN2-ét... gyakorlatilag átfordította 7 év alatt az egész játékot egy olyan motorra, ami a dimenziók számát leszámítva mindenben elmarad az eredetitõl <#fejvakaras>#fejvakaras>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Illetve, hogy az a Shop os rész ahol van a portrait pack, és másik két karakter, nos hogyan lehet azokat megvenni, vagy megszerezni? 😉
lényege gondolom annyi lenne, hogy aki ész nélkül spammel vagy trollkodik, az sok negatív megjelölést kap, és egy idõ után nem is látszódnak a kommentjei..
annyiban viszont baromság az egész, hogy nem lehet megnézni, miért is kaptad (én legalább is nem találtam erre lehetõséget) vagy hogy kitõl, így pl én sem tudom, hogy a 8 minuszomat miért is kaptam..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A villogást biztosan okozhatja valamilyen osd vga segédprogram, pl msi afterburner.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)