Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Alapjáték + Watcher's keep-et lenyomta.
Throne of Bhaal final level, final boss.
Nem megy. Melissan átváltozott formája az Abyssben seperc alatt ledarál. Nem is ő, hanem a sok szar amit másodpercenként megidéz.
Első megjelenését lazán lenyomtam, második megjelenése is ment. A 3. egyben utolsó előtti rémesen alakul. Ennél a formánál már végtelenítve nyomatja a mocskosabbnál mocskosabb Abyss-beli rémségeket. Idézett lények is hamar ledöglenek, pedig még déva is van köztük, kár, hogy ebből csak 1-et lehet egyszerre megidézni.
Valami ötlet?
NE azt mondjátok, hogy rakjak le csapdákat, mert Imoen a tolvajom, végig teljesen jól elvoltam vele a játékba, zárat nyitni, meg hatástalanítani bőven jó volt. Csapdát rakni nem tudok... illetve kettőt tudna rakni, de mindig elbaxa.
A fejlettségi szintemmel nem lehet gond, mert egészen eddig mint forró kés a vajban úgy jöttem...
Amúgy kibaxott nagy csalás innentől a játék, mert képtelenség 5 másodperc alatt annyi lényt megidézni, amennyit Melissan megidéz! Abs. az AD&D szabályok torkonszékelése!
Ráadásul azáltal, hogy egyre több energiaportáltól fosztom meg Melissant, még mondja is a játék, hogy egyre gyengébb! Ja, persze -.-