Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
igazából én sem nyomultam védő varázslatok sokaságával - szinte csak hosszútávú buffok voltak fent (ilyenekkel mint defensive harmony meg hasonló rövidtávú mókák nem volt soha hangulatom szenvedni), prot from evil + fire/magical energy (h saját mágusaim ne süssék meg főkaraktert), stoneskin, ToB-ig Spirit Armor, meg ugye harcok előtt mirror image/imp. haste röppent - de azok fontosak voltak... plusz pl imp haste elvesztése instant megfelezte a főkarakter sebzését, ami azért fájt. nagyon. látom te eléggé harcosokra tápoltál, én nagyon húzok a sok mágust irányába, főleg mert az általam favorizált harcmodor az "ellenfél feltűnik, ellenfél instant meghal"
hatékony, de néha nagyon csúnyán seggbe tud harapni. plusz a legtöbb általam kedvelt karakter is kismágus. (na jó, Viconia nem, de erre van lvl1 npcs, h átalakítsuk Aerie-vé)
Ascension mod-ra gondolsz szerintem (David Gaider alkotása), valamikor olvasgattam róla, de eddig kimaradt - az ad hozzá elvileg befejezéshez extrákat, meg pár morcosabb harcot. Imoen-es bhaalspawn cuccok eredetileg is benne vannak a játékban (CTRL+I-vel elő lehet hozni), csak ahogy most nézem, teljesen véletlenszerűen(?) jönnek elő.
na majd "legközelebb" megnézzük azt is, most egyelőre nekiálltam BGEE-nek potenciális 'zerker -> cleric főkarakterrel, eddig határozottan szórakoztató.