Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    felfogható annak, igen, de azért szimpatikusabb lett volna nekem egy olyan lehetőség, ahol semleges istenséggé válsz a végére.

Solar-nál meg komikus módon számít... ha nem a legmézes-mázosabb dolgokat mondod neki és gyakorlatilag nyalsz be 5 km mélyen, kapod a negatív pontokat BHAAL25DREAM1 (ill 1-5) változóhoz, ami a befejezés milyenségét befolyásolja. értsd ez alatt azt, ha közlöd vele, h nem érdekel a múltad, vagy nem érdekel a hatalmas prófécia, repkednek a mínuszok... de még olyanokra is, amikor Melissan-on gúnyolodsz ("Oh, stop. Now you're scaring me. (yawn)") gáz.

dispel-el csak annyi volt nálam, h insane-en játszottam - szóval ha átcsapnak a védelmeimen, hullás lesz, nagyon, nagyon gyorsan, főleg mivel ToB-ban eltalálnak ugyebár unszimpatikusok, AC-dtól függetlenül nagyjából (bár alap AC -8 volt csak, simán lehetett volna -15-nál is jobb pajzzsal, de... úgy is kaptam volna bőven.) igazából magával a dispel varázslattal (meg egyéb védelembontókkal) nem volt gond, simán feldobtam egy spell immunity: abjuration-t, de van egy rakás ellenfél ToB-ban, akik ütésre dispelt tolnak - ez ellen nem véd semmi, de legalább a legtöbb ilyen dög time trap-el megfogható, vagy nagy sebességgel pokolra lehet küldeni. (kivétel mindenki kedvenc Ravager-e, aki szarrá szopatott amíg be nem ugrott, h vannak olyan dolgaim, mint idézett kardok, simulacrum, meg energy blades h cafatokra tépjem mágusokkal )