Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
na, közben (tegnap hajnalban) be is fejeztem ToB-ot, kifejezetten vicces volt, bár még mindig csípi a szememet, h az egész BG2 mennyire nem szívleli a semleges karaktereket - főleg az indifferens rohadékokat, akik bár lehet h segítenek, de általában csak kényszerből, és akkor is a lehető leglenézőbb és lekezelőbb módon bánnak más kétlábúakkal 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konkrétabban: BG2 végén a pokolban a teszteknek van értelme jó és rossz karakterek számára (mondjuk), de az elég komikus, hogy egy gonosz tettet választok, és a teljesen semleges karakterem átvált semleges gonoszra. dettó ToB végén kapásból a gonosz isten út vált elérhetővé, pusztán mert nonstop gúnyt űztem a Solar-ból (mert a Solar egy pöcs). ok, értem én h nehéz lett volna semleges karakterhez befejezést írni (mert ugye ez kapásból takarja mind a druidák egyensúlyimádatát, mind a "jó és gonosz ejjdenagy harcát" ívesen leszaró kétlábúakat), de azért legalább megpróbálhatták volna - elég komikus, amikor a Solar közli a 20-as reputációval futkározó, tettei alapján épp h szárnyakat nem növesztő kétlábúmmal, h undorodik tőle
Melissan-t meg sajnálom, gáz lehet úgy istenségnek lenni, h 4 halandót akik ellen harcolsz meg sem tudod karcolni
viszont plusz pont a készítőknek, amiért komikus módon magas szinten sem "esik szét" darabjaira az egész játék harcrendszere (khmm, IWD), nem tud a kétlábú mindent letarolni mint egy rohadt úthenger, sokszor gondolkozni és taktikázni kell. (igaz csak ToB-ban, SoA-ra ez nem vonatkozik, ott 3 milla XP-től így közlekedsz) kevésbé plusz pont a ToB-ban lévő, gusztustalan mennyiségű (ok, szerintem 10 alatt van, de fáj) ütésre dispelt hajigáló dögért - bár legalább ki lehet őket általában ütni time trappel, drága Ravager-re meg simán ráereszt az ember pár idézett dögöt (Simulacrum!) és csinál neki pár új segglyukat energy blades-el.
Watcher's Keep viszont... meh. ok, nem vagyok egy nagy dungeon crawl imádó, de... ez még mindig kevés. Durlag's Tower első részben bejött, itt van sok-sok morcos dög és pár vicces dolog, de valahogy az egész... kevés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Demogorgon meg egy icike picike nyuszika, a játék legnehezebb ellenfele, bhahahaha
#3121 meg tárgytalan, sikerült megoldani CTRL+I segítségével, lehet h az okozta a gondot, h baromi gyorsan futottam végig a játékon (10 nap, úgy h abban benne volt két út Watcher's Keep-be), szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, h hányszor használtam rest-et. (ha 3 mágusod van aki hajigálhatja pusztító varázslatait, az elég sokáig elég)