Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    mondasz valamit

filóztam már többször miért szeretem 6 fős csapatot BG1-ben, és miért nem tudok 4-nél több fővel nyomulni többi IE játékban, de most így végiggondolva az ok egyszerű: BG1 baromi nagy nyitott terekkel dolgozott, mint BG2 meg IWD-k sok-sok dungeon-nal, ahol nonstop egymásba akadnak 3 fő felett a karakterek. IWD-kben nem volt annyira gáz (3 fős csapattal toltam mindkettőt), BG2-ben viszont azért előtűnik. btw ahogy néztem, EE ugyanazt a pathfinding rendszert használja mind BG2

Imoen tudom h jóarc ToB-ban már, de sima BG2-ben nincs semmi dumája csapattársakkal - ettől függetlenül most úgy döntöttem őt választom (mégiscsak a történet fontos része, meg Infinity Explorer-rel végignézve azért beleszól dolgokba), Jan repül - gyász, mert csípem a kis gnómot, de felesleges lenne. meg úgy nézem amikor elkezdtem ezt a végigjátszást (topicot visszanézve: májusban, csoda h még rémlett hol tartottam ) akkor is figyeltem rá, h 6-os szint felett nem kapott egy varázslatot sem.

kézzel festett hátterekről meg, ami megint gyász: BGEE fórumán írták készítők, h sajnos az eredetiek elvesztek - pedig mi lehetett volna belőle... zoom helyett több felbontást támogató, tűéles, gyönyörű hátterek (bár azért a zoom sem szörnyű, legalábbis nekem egyáltalán nem tűnt olyan homályosnak mint ahogy sokan panaszkodnak rá)