Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
én még mindig BG2-vel szarakszok (majd EE akkor jön, ha viszonylag bugmentes lesz), most azon filózok, h menjek és még elpicsázzam Firkaag-ot és bandáját, meg esetleg kimentsem Haer'Dalis-t, illetve menjek-e Unseeing Eye-ozni (megközelítőleg ez a három küldi amit még nem zúztam le), vagy uzsgyi Spellhold-ba, ott úgyis kapok boots of speed-et ha jól emlékszem (az ok fele, amiért mellékküldiznék, a másik a gloves of dex), aztán előre.
2 milla xp-n áll a csipet-csapat (FMT főkari, Edwin, Viconia Aerie-vé alakítva (már untam szegényt, viszony gonosz cleric alapból kell a tökömnek), Jan), szerintem elég lesz.
baromi régen mászkáltam már arrafelé, mit érdemes előre beszerezni? Scarlet Ninja-To egyértelmű (hátha közben megjön az a maradék milla xp), talán még Shield of Balduran volt a sokszor emlegetett cucc?
Kotomicuki: üdv újra itt!
valahol kering a neten egy kép (múltkor belefutottam BGEE fórumon) 1064-es sebzésű backstab-ról, assassin -> cleric-el. öööizé... viccesnek biztos az, kár h én jelenlegieket sem tudom kihasználni, még a kisvámpírokat is instagibelik, pedig még közel sincs maxol a karim hátbaszúrkálási potenciálja
btw látom nvidia 7-es szériából származó videokártyád van, azokkal elvileg soha nem is volt gond, a 8-as az (pl 8800GT), amit nem szeret/szeretett sokáig pár IE játék.