Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Darun #3063 Én pl 2 éve játszottam végig először, ha jól emlékszem. Akkor adták teljes játékként az egyik újság mellé, mivel azonban nem szerettem volna egy folytatásos játék közepébe vágni, megvettem a teljes szériát. Az első rész a maga 640*480-as max felbontásával tényleg elég csúnya volt, az igazi hibát azonban a karakterválasztásnál követtem el, mert én is FMT-et indítottam és soha, semmihez nem volt elég szintem. Aztán egy csatában folyamatosan bedaráltak és inkább belekezdtem a II. részbe. A grafikája teljesen elfogadható volt számomra, az új rendszer miatt sokkal nagyobb volt a karakterválaszték (ettől függetlenül itt is FMT-vel mentem végig, de itt már nyerő volt) A csaták is jól el lettek találva (a bossok tényleg kihívást jelentettek, de még sem voltak lehetetlenül nehezek) a története meg tényleg fantörpikus volt. A kiegészítőjét viszont sztem elcseszték. Ha emlékezetem nem csal, a II. rész végén lehetett valami extrát felvenni, volt ott valami sebzés elnyelés is talán -/5, már nem vagyok benne biztos, ami kb semmit nem ért, mert a kiegben már a mezei városőröknek is + enchantos fegyvere volt :/ Viszont ami nagyon bejött az az NPC interakció. Viszont az olvasottak alapján nekem is úgy tűnik hogy ez az EE nem éri meg az árát. Max annak, aki nem játszott az eredeti játékkal.