Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    így-e? próbálni még nem próbáltam.

SaGa Jr: Monty nekem végső ejjdenagy harcba Semaj hátába átlag 30+ körül bökött emlékeim szerint (az erőbónusz ugye nem szorzódik), ez később mégjobban bedurvul. ring of invisibility-vel egymás után kétszer hátbaszúrtam, nyikkani nem tudott a lelkem, csak a contigency-ben lévő death spell röppent ki, de az elkerülhetetlen. és persze itt a 30 az első támadás - utána fegyverzettől függően akár üthet az illető 4 másikat is. namost, tekintve h mágusok milyen kis törékeny (és veszettül veszélyes) lények...

btw sima tolvaj azért nem olyan jó hátbadöfködésre, mert míg az erő bónusz nem, a specializációból jövő szorzódik - ugyanolyan dobás esetén ez még egy multis tolvajnál is 10 pont különbség, egy jól fejlesztett dual-nak meg... 25

plusz FMT-vel logikus, h azzal nyitsz - az ellenfelek rád fordulnak utána, de ezt is akarod, és magasabb szinteken azért 50-60 körüli instant sebzés... elég hasznos :) na meg baromi sokat ér, ha tudod h ki hol van és miből, hogy háttérben álló kismágusaidat ne lepje meg mondjuk egy oldalról besétáló unszimpatikus... "miért imádom az FMT-t" című kiselőadásunkat hallották

a szintlimit btw 161k xp, mint ahogy TotSC-ben is volt. nekem még mindig nincs lelkierőm nekiállni alapjátéknak, ez a nem állítható FPS (ill. állítani állíthatod, csak szart sem ér, nem változik semmi) gyalázat.