Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    Kensai nem rossz, bár én annyira nem rajongok a dual kiadásáért - a kesztyűviselés hiánya csöppet kikészíti azt a kasztot, és teljesen eltünteti a "hatalmas" sebzésbónuszát, főleg h ToB-ban van olyan cucc is, ami +1/2 támadást ad... mindenki azt hiszi, h mekkora über harcos, pedig dualba baromira nem. na meg nem lehet se spec mágus, se sorci, sima kismágusokat meg én keveslem. "tisztán" viszont nagyon ijesztő tud lenni.

amúgy védelem annyira nem gáz vele, shield amulet (AC 4) elég korán elérhető, dual kiadásnál shield varázslat is, és BG2 elején már bőven van spirit armor (AC 1) varázslat is... ehhez hozzájön a -2 AC amit alapból kap, és kifejezetten durci lesz. btw van egy AC3-as robe amit viselhet (robe of apprenti), mágus stronghold küldik végén kaphatod meg.

...de én harcos-mágusból FMT-t akkor is jobban csípem, egyszerűen a legszórakoztatóbb kaszt - hátbaszúrás > minden más.

#3026: emlékeim szerint az egy sima +3 chainmail shadowkeeperben csekkoltam, Mithral Chain Mail +4 a páncélja, nem elven chain. viszont van a játékban shadowkeeper szerint elven chain, szimpla nem mágikus kiadás (ami jó), AC 5. meg anhkeg plate mail, amihez most már hordhatsz protection gyűrűt/amulettet...