Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    akit esetleg érdekel, nézegettem kicsit manualt, van pár új dolog:
    úgy néz ki a Wraithform-ot befejezték (első részben lehetett véletlenül megszerezni, instant fagyást okozott, BGT-ből már okosan kivették), és bedobták új varázslatok közé, gondolom Durlag's Tower-ben lesz. szintúgy lesz Stoneskin (végre! eddig első részben nem volt), plusz jó pár másik varázslat is előjött második részből. papok is kaptak pár új cuccot (Protection from Fire szerintem nem volt benne első részben).

már csak egy dolog csípi kicsit a szememet: beraktak 3 új karaktert (Hannelore Neera, a wild mage csajszi, egy blackguard, és... egy monk, ami biztos vagyok benne, h veszettül hasznos lesz alacsony szinten ), de nuku cleric-et. az eredeti BG-ben volt egy rakás jobbnál-jobb tolvaj (Monty, Coran), legalább 2 kraftos mágus (Xzar, Edwin, többieknek mind volt valami durva hibája), de cleric-ből volt EGY igazán jó, és az is többkasztú (ami kb egy mészárossá tette), Yeslick, a többiek mind vagy gyér wisdom-ja volt (15-16), vagy többkasztúak voltak méggyengébb wisdom-al megáldva, druidákból meg még gagyibb volt a felhozatal. igazán jöhetett volna még egy táp cleric, mert ez így kicsit megnehezíti egy "jó" csapat összerakását ha a főkarakter nem az, tekintve h ellenfelek elbaszottul nagyokat szeretnek csípni első részben, és baromi sok foltozásra van szüksége a kétlábúnak