Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Darun
    Én a végtelen Xp-t egyszerűbben oldottam meg, bár kicsit lassú volt. Asszem az agyszívók rejtekhelyén volt egy keltető ami folyamatosan skeletonokat termelt. Csak be kellett állítani Anomen-nél a Turn Undead-et, meg a taktikánál hogyne üssön vissza, csak álljon. Az első ütés előtt megpusztult a csonti. És ugye itt az sem számít ha közben elfárad a kari, nem happolja el senki az Xp-t és lőszert sem kell tölteni.
    Én a Watcher's Keep-et azért hagytam a végére, mert írták hogy nagyon nehéz, meg bizonyos szint alatt be se enged. Gondoltam előtte jól feltápolom a csapatot és úgy mentem le. Azt nem tudtam hogy a nehézség a csapathoz van állítva.
    A SoA-ban meg úgy oldottam meg, hogy mászkáltam a helyszínek között. Ha új helyszínre értél, a régió szélén mindig rád támadt egy csapat valami. Vérfarkasok, trollok, stb. Asszem Airie akkor tanult meg a valami nagyon brutál területre ható varázslatot, talán Dragon Breath vagy valami meteor izé. Jó pár órát el kellett így vadászgatni, de végül sikerült a max szint.
    Az IWD 2-ben pl az volt a ciki hogy az már eleve tartalmazott egy soft csítet. Ugye a monkok kolostorában lehetett venni egy könyvet ami Xp-t adott. Azt lemásoltad, telenyomtad vele az egyik kari inventoryját, aztán csak vissza kellett töltögetni az import karit és végtelen Xp volt. Nem is tetszett annyira a második rész mint az első.