Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
pár kérdés, mivel ezer éve toltam már BG2-t: (aki még nem tolta végig annak enyhén spoileres lehet)
1) ha elkezdte az ember a "nagy utat" (Chapter 4, Spellhold) van valami mód arra h visszamenjen Athkatla-ba, vagy csak nagyon-nagyon soká? emlékeim szerint elég hosszú ideig nem jut vissza, de lehet h tévedek.
2) Imoen mennyire kommunikatív alapjátékba? mintha lett volna valami ilyen h kezdeti tervek szerint
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg kellett volna halnia
ezért nincsenek nagyon szövegei miután visszaszerzi a kétlábú, viszont ToB-ban már csiripel rendesen.
3) ki a fenét vigyek magammal?
Aerie, Edwin kötelező, Jan kell legalább az elején tolvajnak, bár lehet később is marad, de ezen kívül? Korgan-nel szemezgetek (ő is ilyen kedves vicces figura), meg talán Imoen-el amikor visszatér, de tudja a tököm. Mazzy milyen mint karakter? idegesítő kis egydimenziós halfling vagy jó arc? Jennifer Hale a szinkronhangja, szóval annyira szörnyű csak nem lehet
Anomen meg Nalia kapásból kiesik, Jaheira-t gyűlölöm, Cernd és Valygar is elég unalmasak emlékeim szerint, Keldorn meg paladin akikért általában nem nagyon rajongok, de nem is nagyon használtam... szóval kicsit limitáltak a választások. ToB-ban már legalább jön kedves világítószemű cimbora, ő úgy emlékszem egész vicces figura.
4) mi a fenével legyek?
Ranger/Cleric (multi, mert fog a tököm 1,5 milla xp-t kispadon leülni) és F/M/T között vacillálok, mindkettőt játszottam már, mindkettőt csípem, első tukó pofozógép (*hatalmas* pofonokkal), másodikkal lehet baromi jól kommandózni (mágikus védelmek, csapdák, hátbaszúrás, lopakodás), és az istennek nem tudok dönteni köztük.. még Kensai/Mage is megfordult a buksimban, de ott is ott van az az átkozott dual, meg FMT viccesebb azért.
kb ennyi, zúdítsátok rám bölcsességeteket