Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    na, ma álmatlanságnak hála ismét nekiálltam az első résznek (mit csinál a kétlábú ha 6-kor kellene kelnie, de 3-kor még nem bír aludni? Baldur's Gate-ezik természetesen!), most a változatosság kedvéért EasyTutu-val megfejelve, és biza még mindig veszettül jó. most pont Ranger/Cleric-el (mert csípem és mert egy rohadt használható Cleric sincs a játékban, csak tolvajok és varázslók tömkelege), csapatként meg Xzar, Monty, Edwin, Coran, és Safana gonosz, pofozkodós ikertestvére (szeretem a személyiségét, de már van hátbaszúrásra + lopakodásra és arcbanyilazásra + csapdákra fejlesztett tolvajom), aki nagyon hasonlít Shar-Teel-re képességeiben (akinek nem szeretem a személyiségét, a statjait viszont annál inkább).

alacsony szintű pofozkodás még mindig zseniális... itt lehet btw nagyon észrevenni, h ki a "kezdő" játékos: egydimenziós józsika nem szereti kisszintű varázslókat, mert "jajj nem tudnak sebezni", játékot jobban ismerő kétlábú meg tudja, h Sleep(1) = Rocks Fall Everyone Dies gnoll verziója, Strength(2) pedig gyilkológépet csinál a legnyúlbélább karakterből is.