Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Kotomicuki #2548 Visszatértem az Alakváltós "témámhoz":
Con Hum Wolf GWW
--------------------
13 - 100 - 109 - 118
16 - 118 - 109 - 118
18 - 118 - 109 - 118
A mentődobások nem változtak az alakok módosulásával (sem), így a tulajdonságoknak nincs ezeket befolyásoló képessége - bezzeg az IWD II-ben...
17 Dex mellett - végig 8 a bázis TACH0 - ezt tudja a ToB + TDD kezdetén:
Alak AC TACH0 tám/kör
-----------------------------
Wolf -4 5 2
GWW -13 4 3
Ember 7 8 1
7 5 1 <- +3 Q.Staff, 1-1 spec-ponttal
-2 2 1 <- Full Tob kezdeti felszereléssel
(+3 Q.Staff-l, mint följebb)
Ebből nekem az sül ki, hogy csak box-zsáknak jó a GWW alak is, mert ritkán talál be vele ("élvezetes" pofozkodást produkált a kocsmában, egy Full Plate ellenében: kb. csak a kritikusak ültek, mindkét oldalon), a viszonylag magas TACH0 miatt, meg a HP is a padlón agonizál a harcoshoz képest - de legalább regenerálódik és van némi mágia-ellenállása (nagyobb vérfarkasként)!
Persze a SoA elején 2 nap 13 óra alatt kijön a börtönből (a többieknek 7-4 nap kellett ehhez - nálam), (majd') mindenkit széttépve és legázolva - később, ha mágiával besegítenek neki, talán...
Mint az Íjjász, ezt is csak pár órát tesztelhették...
Pedig már elképzeltem: belopakodik az ellen sűrűjébe (némi mágiával felvértezve), elkántálja A varázsigét, amire mindenki eldobja a fémet/vigyázzba merevedik/önfeledten rohangál (tovább, a harci gázokban v. elemi viharokban), alakot ölt, és tarol...
Megnéztem a Szerzetest, hogy a Bölcsesség-plusszok itt is hozzáadódnak é e az AC-z... hát nem (-4 AC, 18 Dex-l, natúr, ToB kezdés). :(
A'sszem maradok a harcos, mágus, tolvaj és pap négyesnél - talán még az Inkvizítor... - , ill. ezek kombinációjánál: Kensai/Tolvaj v. Mágus
Edwinre - és az 'evil vs. good'-ra - azt ötöltem ki, hogy gonoszra és semlegesre cserélem a jó csapatot és akkor t'án nem kapnak hajba egymással (a 2 Druida, a törp' harcos, Viconia és Edwin) - annyira - , amíg a küldetéseiket végigcsinálom.
Ha valaha is Mod-ot készítek, akkor biztos, hogy lesz benne Monk/Shapeshifter (Törvényen Kívüli Semleges) és Íjjász/Gavallér(vagy Berzerker, esetleg Barbár, még nem döntöttem el), meg talán egy Kensai/Assassin/Mage Multi is...
Persze lesz benne +3-s kalapács is, már az elején, hogy a Papoknak és a multijainak is legyen végre legalább 1 normális(abb) fegyvere a játék kezdetén -> Fél-Ork Pap/Tolvaj, (viszonylag) jó TACH0, jó HP, jó AC, de nincs mivel törni-zúznia, csak a játék legvégén!!!