Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Kotomicuki #2546 Ezek a védekezős dolgok még nemigazán mennek nekem, mert néha pont az nincs - vagy annyi - betárazva belőlük, ami éppen kéne, inkább a meglepetésre és a gyors támadásra alapozok - már ahol lehet - : sunnyogás + idézés, majd tömegroham, de azért tanulok szorgosan...
Az az íj tényleg hasznos egy (elf) tolvaj(/mágus) kezében - párszor megpróbáltam, mire rájöttem, hogy a megszerzéséhez nem szabad beárulni Hendakot a tulajnak - a Plate Mail-ért - , mert akkor nem lesz Szörnymester, akitől majd el lehet venni.
Én azon kacarásztam, amikor a Druidám felforrósította a fém dolgokat és mindenki eldobált pár tárgyat: páncélt, fegyvert, felszerelést (pl. gyűrűt). A bibi az volt az egészben, hogy a csapattagokra jobban hatott, mint az ellenfélre... De egy (Ranger/Fighter/)Druid, némi lopakodás után - esetleg álcázott tolvaj célmegjelölőt használva - , le tudja fegyverezni az ellent közelharcosait az összecsapás előtt - hálóval, v. hasonlóval kombinálva alatt is.
Edwinhez kapcsolódnak küldetések az áruló tolvajcéhbelieken kívül?
Ha kirakom, hol tudom újra felvenni a BG II-n?
(A gonosz karaktereket kerülöm, de mágusnak tényleg nem volna rossz, bár a Nalia/Imoen duó sem megvetendő. Érdekes, Viconia-val nincs sok gond, de a többi evillel már annál inkább...)