Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Kotomicuki
    - Asszem nem én vok...

A gond az, hogy csak 13-hoz(vagy csak 9-hez???) köti a főbb tulajdonságokat, a többi meg 3, így már 88-nál elkezdtem gondolkodni a "Tovább"-on, majd adott 89-t, ezután már csak megvárom a 90-t, de kicsit több lett...
    Palával (Inkvizítor) a 96 is épp, hogy elégségesnek tűnik számomra: erő, ügyesség, konstitúció, karizma, ezek mind nagyon kellenek - maximalista volnék???

Volna pár kérdésem is:

Az Alakváltó Druidánál kipróbáltam és a 91-s és a 93-s között (utóbbi a max. konstitúcióra gyúrva, míg előbbi 13-on, és így is csak 18(!!!) a max. HP-beni különbség (13 vs. 18 Con - 100 vs. 118 HP), amit a 16-s vérfarkas alak még vissza is vesz...), némileg módosított tulajdonság-leosztásnál sem változtak a mentődobások értékei. Nálam van a hiba, vagy csak túl sok volt az IWD2-ből és még ahhoz vagyok szokva, hogy minden mindent befolyásol?
    (Ráadásul nem is regenerálódik - legalább is nincs '69' jel a karakternél - , csak a nagyobbik változata - itt van jel - ... - TDD Mod fent van)

Az íjjak 2-kezes fegyvernek minősülnek, de mintha nem adná hozzá a bónuszokat - vagy csak nem írja ki őket?!
    (Megnéztem az Íjjászt is: szép a TACH0-ja egy jobbfajta hosszú íjjal, csak kár hogy minden másra alkalmatlan - mondjuk lopakodni jól tud, de nem duálozható )