Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • msstz
    sziasztok!

így nyáron nekiláttam a játéknak. azt tudom, hogy nem "helyes" sorrendben csinálom a questeket, de így sikerült, igazából talán mindegy is.

ellenben most ott vagyok, hogy Sir Sarlesnak kellene szerezni vmi i-betűs (nem jegyeztem meg) anyagot, mert ő csak abból szobrászkodik Helmnek. a Sir elirányít a Promenade-ra, hogy ott az ore merchant, az meg 1000 aranyért cserébe a Slumsba küld, mert ott az ő forrása.

NA DE:

belépek a Slumsba, és ekkor meghal a játék, Error, bumm, szétesik. Gugliztam és másoknak is volt ezzel problémája, de nem találtam (és sokan mások sem) megoldást.

A latest patch fent van, a G3 fix is, így sem jó. Máshol írják, hogy egy este bespawnoló karakter miatt van, de nálam nappal is összeomlik. Mások szerint egy mentés az, ami corrupted (azt sem tudom, ez így hivatalosan, magyarul mit jelent, csak azt, hogy szar). Az a helyzet, hogy Sir Sarles-hoz útközben leszólít vki, hogy a Cowled Wizards is akar vmit, pontosabban egy Tolgerias nevű arc. De én úgy emlékszem, hogy a Sphere-ben őt már megöltem régebben, és nincs is ott azon a helyen, ahol az arc azt mondja, hogy lesz.

Lehet az, hogy emiatt döglik meg a játék?

Később újra próbálom játszani ezt az egész Sir Sarles dolgot, vagy egyáltalán, elhalasztani (mert egyelőre kis jelentőségűnek tűnik), de addig is, érdekelne, hogy szerintetek miért van ez?

Nem eredeti a játék ugyan, de olvastam, hogy a DVDs riliz is meghalt, tehát mindegy.