Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • ollie
    IWD-ben is meg lehetett tanulni a varázslatok hatótávját. Na meg mivel én a legnehezebb fokozaton (insane) játszottam vele az utolsó néhány alkalommal, nem lehetett a közelharcra építeni. Ha az ellenség elért a karaktereimhez, már régen rossz volt, mivel azon a fokozaton 1, max 2 kör alatt legyalulták még a legtáposabb közelharcost is. Tehát az volt a fontos, hogy mindenki tudjon nagyon jól íjat vagy számszeríjat kezelni, vagy jó varázslatai legyenek. És kiemelkedő szerepe volt a web, grease és entangle varázslatoknak, a játék elejétől a végéig. Egyébként a kedvenc karakterem a fighter/druid volt, iszonyat milyen jók voltak ott a druida varázslatok. És persze mindenki multiclass-os volt, amúgy is potyogott az xp rendesen a legnehezebb fokozaton.
    Hehe, még Heart of Fury-ban is megpróbálkoztam első szintű karakterekkel, na az volt ám az igazi kihívás. Nem volt lehetetlen feladat, de egy idő után uncsi volt, hogy még a goblinok leverése is fél órába tellett, és persze 1 csapással leterítették a karaktereimet. :)