Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Aquli
    nem talalom Naliat. asszem a jatek elejen felvettem a copper coronetbe, aztan kirugtam. most elmentem az amise keep-be, es kitisztitottam a varat, megoltem TrolGart, es azt irta a quest, hogy ertesitsem a tobbieket a tortentekrol. kimentem a colopvárhoz, de ott csak egy ficko volt aki eddig is. o valami olyat beszelt, hogy sajnos meghalt valami lady. De Naliat nem talalom, igy nem is enyem a var, meg nincs is kesz a quest. Ja es meg egy dolog. Ha valamelyik varosreszben, mondjuk a docks-ban maszkalok ejszaka, akkor megjelenik egy nő meg két vampir. Megkerdezi tolem, hogy tagja vagyok-e a shadow thief guildnak. ha aszondom hogy igen, akkor megtamad, ha azt mondom hogy nem , akkor aszondja hogy hazudok, es megin megtamad. es egyszeruen NEM TUDOM LEVERNI! ha egyszer eltalalja a kezevel valamelyik emberemet az egybol meghal. addig utottem ot, hogy mar csak 2 emberem maradt, de meg nem halt meg akkor se! es ott van meg mellette a ket gyengebb vampir! de hogyha varazsolok, akkor meg jon az orseg, es azokkal is harcolnom kene, tehat ez se lehetseges, probaltam fire elementalt idezni, oszt egybol jottek ugyanazok, mint akik Imoent lecsuktak. igyhat a varosba mindig csak nappal jarkalok. most megy graveyardba megoldani aran kuldeteset. egyebkent az egesz gaveyardot megtisztitottam mar regebben.