3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
#1531 noxon: találo kifejezes... Most kezdem egyebkent ertekelni az olyan varazslatokat, amik nem kozvetlen sebzest hoznak, pl: chaos, hold monster, slow stb. nagyon jo eredmenyt lehet elerni veluk, a regi karaktereimmel az egyik csata eleg nehezen nyertem meg, fel kellet hasznalnom ket gyogyitalt, meg minsc majdnem meghalt. de most, csak rajuknyomtam egy chaost, mindenki elkezdett szaladgalni, en meg lecsapkodtam oket. eddig magic arrowot, acid arrowot, meg ilyeneket hasznaltam, amik sebeztek is valamit. de hat lenyeg a taktika, nem a sebzes! -
noxon #1530 Aguli: elbasztad:)))))))))) -
#1529 nem talalom Naliat. asszem a jatek elejen felvettem a copper coronetbe, aztan kirugtam. most elmentem az amise keep-be, es kitisztitottam a varat, megoltem TrolGart, es azt irta a quest, hogy ertesitsem a tobbieket a tortentekrol. kimentem a colopvárhoz, de ott csak egy ficko volt aki eddig is. o valami olyat beszelt, hogy sajnos meghalt valami lady. De Naliat nem talalom, igy nem is enyem a var, meg nincs is kesz a quest. Ja es meg egy dolog. Ha valamelyik varosreszben, mondjuk a docks-ban maszkalok ejszaka, akkor megjelenik egy nő meg két vampir. Megkerdezi tolem, hogy tagja vagyok-e a shadow thief guildnak. ha aszondom hogy igen, akkor megtamad, ha azt mondom hogy nem , akkor aszondja hogy hazudok, es megin megtamad. es egyszeruen NEM TUDOM LEVERNI! ha egyszer eltalalja a kezevel valamelyik emberemet az egybol meghal. addig utottem ot, hogy mar csak 2 emberem maradt, de meg nem halt meg akkor se! es ott van meg mellette a ket gyengebb vampir! de hogyha varazsolok, akkor meg jon az orseg, es azokkal is harcolnom kene, tehat ez se lehetseges, probaltam fire elementalt idezni, oszt egybol jottek ugyanazok, mint akik Imoent lecsuktak. igyhat a varosba mindig csak nappal jarkalok. most megy graveyardba megoldani aran kuldeteset. egyebkent az egesz gaveyardot megtisztitottam mar regebben. -
KiPéTa #1528 Nekem gőzöm sincs, de az alapján, amit át lehet vinni a második részbe (tudjátok a három izé egyikét) :), szerintem biztos csak akkor lehet kinyitni, ha valami teljesen használhatatlan dolog nálad van (mondjuk valami gem, vagy valami, amit csak az inv-be lehet rakni és ennyi). :))) -
noxon #1526 Profeta3: ha nem megy a tolvajjal, meg a mágus varázslatával sem akor nem lehet kinyitni aszem.... -
noxon #1524 köci , már megvan, nem aktuáéis a kérdésem... -
noxon #1523 Jocika vagy Harkel, vagy bárki: BG1-ben hol lehet Book of Winsdom-omt szerezni vagy Tome of Wisdomot? -
noxon #1522 Köci Harkle.... ja és amúgy, jól voltál Driztt oldalán azon a szigeten, amikor varázsolgadtatok Robilardal:))))) -
noxon #1520 amugy milyen varázslattal lehet leszeni a gyorsítást? mert nem hasznaltam még azt... -
noxon #1519 jocika értem köszönöm, mostmár értem akkor!!!! :))) köszi -
noxon #1515 Petyus: BG1, 7-ik chapter , Duchal Palace-ban van Saverok meg a nemesek..ott a gond amit már elmondtam,thx:-) -
#1514 nincs ott Nalia. allitolag felesegul kellene hogy vegyem, es ez lesz az erodom (fighter vagyok). -
#1512 Na hazajottem :) -
#1510 Aquli: hmmm... :( -
#1509 A de'Arnise holdot megtisztitottam, de nem kaptam meg a jutalmam, mert Nalia-t mar regebben kirugtam, most meg nem talalom meg. nem tudom neki elmondani a dolgokat! -
#1508 Koszi KHKH de ezt mar megcsinaltam idokozben a csapatom: Valeron (a fokarakter), Korgan, Keldron, Jan, Jaheira, Edwin. Edwin meg Jan jol kiegeszitik egymast, Korgan, Keldron, Valeron harcolnak, Jaheira gyogyit, meg leszedi az atkokat, Edwin meg jo tamadovarazslatokat nyomat. -
#1506 Aquli: ebben nem tudok segíteni, mert Minsc (és Boo) azt mondta, hogy ne ártsuk magunkat a tolvajok ügyeibe. :) -
#1505 na most megegy gond: a Mae'Var guild-jarol kene valami bizonyitek (proof) na ezt nem talalom. -
#1504 De ha elmondod melyik chapter, a hely angol nevét, akkor megkeresem neked a megoldást! :)) -
#1503 noxon: én már nem emlékszem, a végső harc, Sarevok, Semai meg ezek? -
noxon #1502 Halihó, kéne egy helping: A palotában vagyok, a sok nemessel es Saverok társasábával. Amint megkezdödik a harc, a főkarim mindig, meghal valamitől, cak ugy bum, elesik és anyi, vagy egy lángcsóva csapódik belé és akkor is kapmec...
MIt tegyek? mert igy nem tudok tovább meni, ey talán bug?
Előre is thx...csááá <-------ide is eírom , mert látom a sima BG-hez be sem lestek... -
#1501 Aquili: hmmm, a kis piroskát, Firkraagot többféle módon le lehet ölni, de "rendesen" elég nehéz, nekem pl. egy kis lower resistance adagolás után a Feeblemind varázylat bejött, onnantól csak arra vigyáztam, hogy spóroljak a nyílvesszővel, és csak közelharci fegyverekkel ütöttem. :)
A maszk arra használható, hogy az utolsó, láthatatlan dzsinnt észrevedd, de enélkül is megoldható. :)
Talos Temploma gondolom a Temple Districtben van.... :) -
#1500 Hello! Most a Chapter 3-ban vagyok . na a Windspear (remelem jol irtam) Hills dungeonjaba talalkoztam egy sarkannyal (ngy piros) de nem igazan tudtam sebezni, meg itt osszegyujtottem egy burial maskot tobb darabbol, ezt mire tudom majd hasznalni? ja es hol van a Temple of Talos? -
#1498 Amúgy félork sorcerer/wizard/paladin simán lehet asszem! :D :D :D -
#1497 :DDDDDDDD
ez már kellett ebbe az unalmas melóba..:DD
hozzáfűzném, hogy a halfing hátán a varázskönyv -kúgyis ez folyik a csapbol is- tomb raider-es hátizsáként jelentkezik, csak hogy ne zavarja mozgásba..:)))
a thief-ünk meg szerintem akár hatásos is lehet, ki az isten kötözködne egy jólmegtermett félorkkal ha épp a zsebedben nyulkál?:)
-
#1492 :DDDDDDDD
ahogy így belegondoltam, vígjátéknak beillő...:))) -
#1488 Mester: nyitottam is neki topicot :) -
#1486 Jaaaa... :))
A Paladin tényleg fura lesz, de végülis szerintem OK, hogy minden fajnak lehet paladinja, minden fajnak van erkölcse/istene... -
#1483 Faj lehet gnóm? Ezt nem értem...a gnóm az egy faj... -
#1481 WiLDoR: hmmm, asszem pl. Gnóm Paladin/Wizard is lehetsnék :)) -
#1480 WiLDor, drágám, D&D 3rd edition.. olvasd el a FAQ-ot a honlapunkon, amit én írtam! :) -
#1478 Aquil: ha még nem haladtál nagyon előre a játékban, szerintem a legkönyebb/legélvezetesebb dolgod a paladinnal lesz. OK: sok jó cucc van neki, jó harcos, magas charisma, ami sokat segít vásárlásoknál, beszélgetéseknél, románcoknál. :)
Vigyázz, spoiler!:
A sztori természetéből adódóan pedig különösen ajánlom figyelmedbe az Undead Hunter kitet... :) -
#1477 Wildor: hmmm, egy nagyon jó kérdést vetettél fel bennem akaratlanul! Megyek is mindjárt a Black Isle fórumra! :)
Szóval, NAGYON offtopic, NWN-ban hogy fog menni ez a zsebmetszés vajon? Mert a játékosok közti harcot ugye le lehet tiltani... de, akkor ha az aljas XP-cheeser tolvajod (*lol*) ellopná a +5 csodákat a félelf (inkább félISTEN) fighter/sorcerem-től, akkor én nem tudnám, megtorolni?? :)))
A gépedet meg upgrade-eld, mert majd meg akarom torolni! :))) -
noxon #1476 WiLDoR: nehogy aszhidd velem konyen elbansz:-))))
...nem fog mukodni ez a Pick Pocket....ÐÐÐ..igaz meg egy kicsit tréningelnem kell majd:)))) -
#1475 Egyik haverom csinalt félork harcos/papot na mivel? láncos buzogánnyal... persze Skandar Graun utan. olvastam szinte mindn Skandar Graunos konyvet (kiveve a Tok Kaoszt, es a Kaosz Sarkanyait). -
KiPéTa #1469 Azon az oldalon már jártam, csak nem mindent nétem meg. Aztán elfelejtettem a címet :) Most sem tudom, de itt le van írva, majd berakom a kedvencekhez. Körülnéztem minden felé. Egy észrevétel: Drizzt tényleg nagyon szerencsés :) Azért nem semmi, hogy egy elf duálkasztol... he-he. Én is örülnék neki, mert embert nem akarok indítani :) -
noxon #1467 jah, én meg jól megszivtam azzal hogy pár évvel ezelöt DVD-s BG1-et vettem, most nem megy vele a BG1 kiegészítő, így vehetek CD-s BG-t:-((((( -
Spheriot #1465 Wildor: Majd ha kezedbe lesz a staff of magi akkor ájulsz el ettől a karitól. Egy ilyen karakterrel (F/T/M) simán végig lehet nyomni egyedül is a játékot.
Viszont a BG-1ben nagyon gyér mert nagyon lassan fejlődik, ami igy is lenne természetes a BG2-ben is de itt rakásra hullik az XP.
-
noxon #1464 aszem:-))))) -
#1463 igaz hogy eddig inkabb diablo fele hack&slash-t nyomtam, de jatszottam fallout1,2-vel is peldaul, ami szinten szerepjatek (mondjuk a harcrendszere az teljesen mas, mer korokre osztott). Ja es megegy hujeseg, ami talan a legnagyob tudatlansagom, hogy mit jelent a fegyver sebzese? pl 1d6+2 meg ilyenek. aszem az ad&d-be kockaval dobnak, ugy szamitjak ki, most ez hogy 1d6+2 azt jelenti egy 6oldalu kockaval dobjak, adjam hozza a 2-t es annyi a sebzes? vagyis nem en dobjak, hanem a program igy szamitja ki? tehat 1-6+2, tehat 3-8?