Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Chris
    Őszintén bevallom, hogy ez az új "skillrendszer" engem sötét aggodalmakkal tölt el...
    Így látatlanban kísértetiesen hasonlít a szánalmas Diablo 2-ben látottakhoz.
    Mi lesz ez után? A határ a csilagos ég, eltörlődnek a karakterosztályok közti határok, minden kaszt elveszti egyediségét?
    Istenképző ez, vagy mi? Már az alap BG2-ben is savanyú szájízzel játszottam tovább miután rátaláltam egy +4, +5-ös varázstárgyra!
    Ez már nem tűnik AD&D-nek, sokkal inkább hack&slash stílusú kaszabolós játéknak, amit vérpistikéknek szánnak...

Nagyon úgy tűnik, hogy akkora szar lesz, mint az IWD kiegészítője, amit fél napos játék után bevágtam a sarokba.
    Bármelyik tapasztalt DM megmondja, hogy AD&D-ben egy +2-es varázskard óriási érték, míg ezekben a játékokban egyszerű invertory-nehezék, amit meg sem éri elvinni eladni...
    Az Icewind Dale kiegészítő non-plus-ultrája nálam az volt (a játék legelején!), amikor egy kislányt hazugságon értem, aki azt hazudta, hogy a testvére beleesett a kútba... Nos, a füllentés lefüleléséért cirka 15.000 Xp volt a jutalom...
    (Bg2-ben ennyi jár kb. egy nagyobb démon lemészárlásáért)

Kis gondolatébresztő emberek!
    Bocs ha egy kicsit hosszú voltam. :)

Üdv
    Chris