3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • I.C.ram
    Huha :)) melyik sarkoba szarjak ?? :)) az a bot kb er 5 aranyat 5 arnay = nagy rakas szar!!

tehat en azt mondom addel :))
  • Ersiman
    Hoppá...Quarterstaff +1
  • Ersiman
    májcsojsz: Imoen tolvaj-varázsló, ahhoz hogy varázsolni tudj vele le kell vennie a páncéljat.
    Ha Minsc és Jaheira a csapatban van öket küld előre, hogy feltartsák a gólemeket, te és Imoen a háttérből szórjátok az áldást. ha csak ketten vagytok próbald lelassítani a gólemeket web vagy grease varázslatokkal, esetleg monster summoninggal idézz néhány lényt és amíg azt üti adj neki. Magic missile, flame arrow, Melf's acid arrow, fireball (csak óvatosan). Ha közelharcba keveredsz idézz magadra valami védelmet armor, shield, blur, a speciális képességeid közül használd a Draw Upon Holy Might-ot (ez megnöveli az erőd)és ha már megtaláltad a Quarterstass+1t. Imoen speciális képessége a csapda állítás, azt is használhatod. Vagy próbálj lelépni előlük, invisibility-vel talán meglóghatsz és később Minsc és Jaheira segítségével leverheted őket.
    Üdv Ersman
  • I.C.ram
    azert mert pancel van rajta!! a pancel leszedi a varazs kepessegedet!!
  • Ersiman
    Üdv mindenkinek!
    májcsojsz: milyen karakterrel játszol? Kiket vettél már be a csapatba? Minscet és Jaheirát kiszabadítottad már?
    A Record oldalon látod a karaktered jellemzőit, a bal oldalon a főtulajdonságok alatt van egy pajzs alakú ikon az abban látható szám a védelmedet jelzi minnél ALACSONYABB annál jobb. Fegyverből a nagyobbat sebzőt válaszd, abból a fajtából amire specializálódtál. A Record oldalon a jobb oldalon láthatod a THACO értékedet ez is minnél ALACSONYABB annál jobb. Ha olyan fegyvert használsz amire adtál profiency pontot az csökkenti ezt az értéket, a többi növeli és kisebb lesz az esélye, hogy eltalálod az ellent. A varázslatok hasznossága attól is függ, hogy ki ellen akarod használni. A magic missile általában jól használható főleg varázstudók ellen mert megzavarja a koncentrációt, erre jó a summon insect és az insect plague is. A summon.... varázslatok általában jók, de egyszerre csak 5 megidézett teremtményed lehet. A területre ható varázslatok (pl: fireball) akkor a legjobbak ha több ellen van egy csoportban, de vigyázz ezek a te csapatodra is hatnak, ha túl közel vagy.
    Üdv Ersiman

• I.C.ram
    1d4 az a sebzes megpedig ugy kell nezni hogy 1 db 4 oldalu kockaval dob sebzest!! tehat a sebzes : 1-4ig lehet + a modositok (ero,stb)
  • I.C.ram
    HAAAT...
  • I.C.ram
    BG1 forditas ti megvagytok buggyanva hisz nemsokar itt a Neverwinternights (BG3-nak is megfelel)!!!! kicsit szart sem fog erni a verejtekes munkatok ha senki se fogja mar jatszani a BG1-et a maga ocsmany grafikajavl :))
  • I.C.ram
    hasznalj breach-et azzal leveszed rola az immunitast ado varazslatokat!
  • I.C.ram
    az arnysarkany se tamad meg ne izgulj csak kell hozza a ko ami megved tole addig amig nem tamadod meg es ugyanugy cloudkillel hiaba valtozik pirosra ha nem lat!

egyebkent te milyen fokozaton nyomod mert a CORE RULES-on es ott bizony joval tobb kell neki mint 10 cloudkill
  • Jockey
    Vizilo: tudom, az elején elég kaotikusnak tünhet a rengeteg küldi, de haladj szép sorjába..
    szerintem először érdemes az athlakaba lévő questeket megcsinálni, D'Arnesse-ba szerintem később menj, ott húzosabb csatik várnak rád, fejlődkj egy kicsit hozzá...
  • Jockey
    Locust: igazából tök mind1 milyen magust indítasz..
    egy megkötés van a specializálodott iskolával ellentétes iskolába tartozó varikat nem fogod tudni használni..
    ezt neked kell eldönteni..
    én pl egy idéző mágust indítottam, csak azért, mert neki minden szinten van egy plusz varija..
    ha nem akarsz megötéseket akkor indíts sima magust, így minden iskola varázslata elérhető lesz, tehát bármilyen varit tudsz memorizálni..
  • I.C.ram
    na VEGIG nyomtam a TOB-ot es nekem tetszett!

(rossz istenkent fejeztem be a jatekot :))
  • Lehoka
    Helló. Ti magtaláltátok a Druid Grove-ot?
    És hol lehet felvenni Cernd-t(a druidát)?
  • I.C.ram
    IRC:

irc.utgames.com (vagy .net) szerveren vagyok ott keress ram a privatban
  • I.C.ram
    IRC-m az van
  • I.C.ram
    LEVAN TOROLVE :((
  • I.C.ram
    hupsz levan torolve :((
  • I.C.ram
    ok akkor most felmegyek
  • I.C.ram
    ja es most jutott eszembe hogy elromlott a CD-irom de van 2 peldanyom ezt a kettot tudom odadni! sot most mar csak az egyiket mert arra mar reg volt jelentkezo es neki tettem felre!

OTLET: en valakinek odadom az meg lemasolja mindenkinek akinek kell! (ingyen, illetve ures CD elleneben) tehat nem akarom hogy az en faradozasaim miatt kazdagogyon meg valaki :)) (letoltes nem volt keves ido :))
  • I.C.ram
    bocsi :(( csak atugrottam veletlenul a leveleiteken es nem vettem eszre csak most! :(
  • cmzsolti
    nem tudtok olyan helyet ahol fenn van a játék?
  • Wenik
    Szerezd meg azt a kovet ami ha nalad van nem tamad meg.

4. vagy 5. szintu papi varazslat--> csokkenti a magiaellenallasat.

Szokasos turbok a csapatra , gyorsitas, aldas stb.

Idez meg 1 lenyt melle es azzal egybol tamadd meg.
    Ha mar piros korbe van, idezzmeg minnel tobb lenyt, hogy azokkal legyen elfoglalva

Insect Plague 5. szintu papi varazslatbol min 2 rea akkor nem tud varazsolni.

Nagyabol ennyi innen mar a szokasos magusok varazsolnak, harcosok tavolsagi fegyverekkel pumpaljak tele.

• Wenik
    A var foldszinjen (eszak felé) van egy magikus ullo oda kell levinni, es akinel vannak a fejek raklikkelni.
  • I.C.ram
    hanem mi ? szeretnek segiteni a kicsi sziveden ! :))
  • Chris
    Vedd alapnak a Baldur's Gate első részét...
  • Chris
    Félreértettél, de alaposan ám. Nem ez volt a szívfájdalmam...
  • I.C.ram
    Hello mindenkinek!!

Crhis:

A bg2 valo RPG szimulator lenne akkor kb 1 even at jatszhatnal vele hogy elerd a 15-20-as szinteket!! Diablo es e kozott annyi a kulnbseg mint Hugy es Szar kozott (ez most pattant kia fejembol :))
  • Chris
    wolwerin: bocs, de valamiért nem tudok neked üzenni, míg másnak simán megy...
    Rossz az ICQ...
  • Chris
    Őszintén bevallom, hogy ez az új "skillrendszer" engem sötét aggodalmakkal tölt el...
    Így látatlanban kísértetiesen hasonlít a szánalmas Diablo 2-ben látottakhoz.
    Mi lesz ez után? A határ a csilagos ég, eltörlődnek a karakterosztályok közti határok, minden kaszt elveszti egyediségét?
    Istenképző ez, vagy mi? Már az alap BG2-ben is savanyú szájízzel játszottam tovább miután rátaláltam egy +4, +5-ös varázstárgyra!
    Ez már nem tűnik AD&D-nek, sokkal inkább hack&slash stílusú kaszabolós játéknak, amit vérpistikéknek szánnak...

Nagyon úgy tűnik, hogy akkora szar lesz, mint az IWD kiegészítője, amit fél napos játék után bevágtam a sarokba.
    Bármelyik tapasztalt DM megmondja, hogy AD&D-ben egy +2-es varázskard óriási érték, míg ezekben a játékokban egyszerű invertory-nehezék, amit meg sem éri elvinni eladni...
    Az Icewind Dale kiegészítő non-plus-ultrája nálam az volt (a játék legelején!), amikor egy kislányt hazugságon értem, aki azt hazudta, hogy a testvére beleesett a kútba... Nos, a füllentés lefüleléséért cirka 15.000 Xp volt a jutalom...
    (Bg2-ben ennyi jár kb. egy nagyobb démon lemészárlásáért)

Kis gondolatébresztő emberek!
    Bocs ha egy kicsit hosszú voltam. :)

Üdv
    Chris
  • I.C.ram
    ja az uj skill rendszerrol annyit hogy 20-as szint folott minden szinten valaszhatsz egy skill-t ami vagy passive skill vagy aktiv passiv skill pl a tolvajnak hogy minden targyat-pancelt tud hordani! aktive skill pedig pl a fighternek napi egyszer(attol fugg hany pontot raksz ra) magic resistet ad
  • Lehoka
    Szerintetek melyik kaszttal a legérdemesebb végignyomni a
    BG 1 - 2 - TOB-ot?
  • Chris
    I.C. ram: nem szeretek mailelni, ha esetleg van ICQ-d, akkor a számom 67444704. Keress meg légyszi.
    Kösz!
    Chris
  • I.C.ram
    ja es csak multiban nyomom a tob-ot es ugy akarjuk vegignyomni
  • I.C.ram
    IRJATOK e-mailt akinek kell!
  • Chris
    I.C. ram, nekem is kéne egy Throne of Bhaal.
    Az én forrásom, Dem barátunk, kicsit késve tudja csak, illetve még egyáltalán nem szólt, hogy kész van.
    Szóval jó lenne megbeszélni egy találkát! :))
  • Chris
    Pontosítanám az előttem szólót! Nem csak tőrrel meg short sworddal, hanem bizony long sworddal is lehet backstabelni...
    El kell rejtőzni, a háta mögé kell állni, és úgy kattolni.
    Hasznos dolog ilyenkor egy Ring of invisibility, vagy egy Potion of invisibility, mert ilyenkor az orra előtt újra láthatatlanná tudsz válni, és meg tudod ismételni a manővert.

Bye
    Chris
  • I.C.ram
    pontositok az elottem szoloval! MERT A HATA MOGE IS KELL MENNED!! es SHort szvord-del is lehet csinalni
  • Viking
    Ok, csak mikor?
  • I.C.ram
    en nemsokara az expet is vegignyomom akinek gondja van szoljon nyugodtan