Annak idején még a kezdetektől néztem a műsort sok-sok adáson át, éveken át. Sok olyan pillanat volt, amikor hasfájós síró-nevető görcsöt kaptam a poénoktól. Tetszett néhány "újítás" is, pl amikor Csiszár vicceket is mondott, amit mindenki hamis fanyalgással fogadott, és a nem viccességén viccelődtek. Tetszett, amikor Jáksó hozta a saját hülyeségét a műsorba. Örültem, amikor bevették Hajóst, mert már a műsor előtt is bejött a humornak az az ága, amit ő képviselt. Aztán valahogy kezdett elmúlni a "varázs". Az oké volt, hogy amíg a Fityisz volt a kormányzó párt, naná hogy az ő orruk alá törték a legtöbb borsot. Aztán amikor váltás történt, és a töketlen ballibek kormányozták az országot teljesen félre, még akkor is a Fityisz volt a hülye, kezdtem meghasonulni, mint néző. A poénok is egyre inkább ellaposodtak. Kihagytam adásokat, mert már nem érdekelt annyira, majd elhagytam a műsort. DE! Ekkor a HH még éveket ment az RTL képernyőjén.
Majd bizonyára a többi néző is eljutott erre a szintre, ahová előtte én. Ekkor kellett szünetet tartaniuk, mert már a kutya se nézte.
Utána újrakezdték, most pedig átteszik egy induló csatornára. Mert igaz, hogy már annyira nem érdekes a műsor, de egy most induló adó műsoridejének kitöltésére, és a beindításához jó lesz. Aztán meglátjátok, onnan is ki fog kopni. Ez bizony az utolsókat rúgja.
Utánam az özönvíz - Flame On!