Optikai Egerek
-
Borg #421 Egyik egeret sem arra találták ki, hogy vagdossák az asztalhoz. Max a görgös jobban birta az egészet. Szerintem nyugodtan odavághatod bármelyik optikai egeret az asztalhoz, tönkre fog menni.
Egyébként piszkáld ki nyugodtan a 2 hátsó talpat, kiskéssel vagy valamivel, mert öntapadósak, simán vissza lehet tenni öket utána.
A 2 csavart kicsavarva az teteje az egérnek, előrefele húzással, kicsit gebeszkedve lepattintható (roncsolás nélkül of course:) aztán ugyanigy vissza is tehető.
Én azért szedtem szét anno, mikor megvettem, rögtön, mert k. idegesitett a görgöinek a kattogása. Kiszedtem a kis rugós pöcköt alóluk, és azóta kifogástalanul megy az egér.
Most lesz egy éve, hogy használom ugyanezt a WOP35öt, és azon kivül hogy kezemtől kicsit megkopott a hátán az ezüstös réteg, semmi baja nincsen.
Nem igazán vágom, mi értelme 15000 forintokat kiadni egy egérre, ráadásul a logitechnek is , meg az M$nek is iszonyat hülye kialakitása van. Ez sem egy csúcs, de a 3 cég termékei közül mégiscsak a WOP35 áll kézre legjobban, és ez nem utolsó szempont egy egérnél...