Optikai Egerek
  • Zan
    Közben rájöttem,hogy hogyan működnek a dolgok!Egy kicsit bonyolult egy olyan számára,aki egy mezei egérhez volt szokva..!De ha belejössz...ennél jobb egeret nem tudok senkinek sem ajánlani.Iszonyat,hogy mennyi mindent lehet benne állítani.5700 dpi-t szerintem sokat nem fogom használni,mert még egy mm-es mozgás is 3X keresztülszeli a monitort...!:D:D

Minden esetre az a 8-10 programozható gomb,ami van rajta makrókkal programozható be!Szóval nem a játékba kell beállítani,hanem még azon kívül,hogy egy bizonyos profilon belül egy bizonyos gomb minek a makrója legyen(pl,be tudom állítani a g9-es gombra,hogy ha azt megnyomom,úgy érzékelje,mintha a tegyem azt Q gombot nyomtam volna meg).Ezek után csinálok egy profilt magamnak,mondjuk a COD-hoz,beállítok mindent szépen,az összes makrót,játékon belül nem kell semmit sem állítani,mert ha lenyomom az egér gombot,amit előtte beállítottam,azt hiszi,hogy pl. a késelés-billentyűt nyomtam volna le.Sőt,még azt is be tudom állítani,hogy amikor elindítom a játékot azonnal váltson át magától arra a profilra,ami ahhoz,a játékhoz van beállítva:)!Botrány...!Kurva jó,csak ajánlani tudom mindenkinek!Megkérik az árát...de megéri!

Üdv