1600
Optikai Egerek
  • Jammer
    Sziaztok lenne egy kisebb dilemmám amit az esetleges felhasználói tapasztalatok dönthetnének el. Egérvásárlás előtt állok és nem tudom milyet vegyek. Mindenképpen a felsőkategóriában gondolkodom, íme a jelöltek:

Cyborg R.A.T. 7

Logitech G600 MMO

Logitech G700

Cyborg R.A.T. 9

Eddig még csak Logitech egerem volt és imádom őket de ha esetleg valakinek van RAT érdekelne a véleménye. Azért Amazonosak a linkek, mert a UK-ben élek ezért innen rendelem és akartam, hogy lássátok az árakat. Egyéb márkák nemigen érdekelnek. Másik kérdésem (megint azokhoz akiknek esetleg RAT van), hogy ha esetleg RAT mellett döntök megéri e a különbözetet a RAT9 a RAT7tel szemben?

Válaszokat előre is köszönöm! :)
  • Morgolodo
    Közben megérkezett az egér, 1 hete használom. Nagyon hamar megszoktam, bár ez első pár órában, az a plusz 48 gramm (az eddigihez képest), fél kilónak tűnt. A félelmem a laggal kapcsolatban, alaptalan volt. Túrós van itt, nem lag. Tökéletesen használható játékra, teljesen testre szabható, jól használható mind a 13 gombja. Aki vezeték nélküli egeret akar játékra és persze, hajlandó megfizetni az árát, az bátran vegye a G700-ast, hibátlan.
  • Morgolodo
    Tudom régen volt, de mielőtt írnék egy privit, leírom ide is. Erről a G700-ról semmit értelmes leírást nem találok, szemben pl. a G500-al. Szimpatikus a sok gombja és olykor jól jönne a vezeték nélküli használat is, azonban játszanék is vele, sokat. Sokat olvastam a wireless lag-ról, amiért nem valók ezek az egerek játékra. Bár olyat is olvasni, hogy ezek a mai egerek már minden gond nélkül használhatók játékra is (bár azt is mondják, hogy Elvis él). Ez az egér azonban vezetékes egérként is funkcionál. Érdekelne ennek mikéntje. Úgy értem, hogy csak annyi, hogy rádugom a vezetéket az egérre és máris vezetékes? Milyen a vezeték? Vékony, vastag, merev, lágy. A csatlakozó stabil, vagy könnyen lejön? Ilyesmik érdekelnének, kössz.
  • R0zs0máK
    3 napja használom...XDDD
  • R0zs0máK
    Nekem G500 van, én csak 5700dpi-n használom, egyszerűen le kell venni az érzékenységét és akkor ultrapontos egeret kapsz.
  • Zan
    Közben rájöttem,hogy hogyan működnek a dolgok!Egy kicsit bonyolult egy olyan számára,aki egy mezei egérhez volt szokva..!De ha belejössz...ennél jobb egeret nem tudok senkinek sem ajánlani.Iszonyat,hogy mennyi mindent lehet benne állítani.5700 dpi-t szerintem sokat nem fogom használni,mert még egy mm-es mozgás is 3X keresztülszeli a monitort...!:D:D

Minden esetre az a 8-10 programozható gomb,ami van rajta makrókkal programozható be!Szóval nem a játékba kell beállítani,hanem még azon kívül,hogy egy bizonyos profilon belül egy bizonyos gomb minek a makrója legyen(pl,be tudom állítani a g9-es gombra,hogy ha azt megnyomom,úgy érzékelje,mintha a tegyem azt Q gombot nyomtam volna meg).Ezek után csinálok egy profilt magamnak,mondjuk a COD-hoz,beállítok mindent szépen,az összes makrót,játékon belül nem kell semmit sem állítani,mert ha lenyomom az egér gombot,amit előtte beállítottam,azt hiszi,hogy pl. a késelés-billentyűt nyomtam volna le.Sőt,még azt is be tudom állítani,hogy amikor elindítom a játékot azonnal váltson át magától arra a profilra,ami ahhoz,a játékhoz van beállítva:)!Botrány...!Kurva jó,csak ajánlani tudom mindenkinek!Megkérik az árát...de megéri!

Üdv
  • Zan
    Sziasztok!

Ma vettem egy Logitech G700-at.A problémám az az,hogy egyszerűen nem tudok kiigazodni egy csomó mindenen!Elviekben a középső gomb a profil-váltó gomb.Na most alapból van 3 profil.Ott még tudok is váltani.De azokkal a gombokkal amikkel elvileg tudnám a dpi-t növelni,vagy csökkenteni nem tudom állítani a sebességét,csak a csökkentő gombbal tudom 2 beállítás között állítgatni.Nem értem a szoftvert sem teljesen..!A másik ami bosszant,hogy minek ennyi gomb rá,ha fel sem ismeri a játék...legalább is a Call of Duty: Modern Warfare 2 meg a COD: Black Ops nem....!Ha esetleg valakinek ilyen egere van,legyen szíves írjon,hogy ő miket tapasztalt!

Üdv
  • goso
    sziasztok van egy icon7 xp500 as egerem és nem tudok vele görgőzni vagyis a legtöbb játéknál a kamera szög váltáshoz lekell nyomni a középső gombot és mozgatni az egeret de itt ha lenyomom akkor van 2 pillanatom hogy elmozgassam ezután viszont nem forog a kamera valaki valamit tud ehhez fűzni?
  • Cyrus666
    Hy all! Hát elég régóta nem volt errefelé mozgás, azért megírom a problémámat, hátha... Van egy Genius Ergo525-ös háziállatom. Nem volt vele semmi gond, egészen addig, amíg ma egy újraindítás után 1xűen nem működött, nem reagált semmire. Elmásztam ez eszközkezelőig, és ott nem is volt olyan h egér vagy egyéb mutatóeszköz. Restartoltam, naivan bízva h ez megoldja a problémát, de semmi. Előszedtem a régi A4Tech ergérkémet, csatlakoztattam, restart. Semmmi!!! Aztán feltelepítettem és csak egy újabb restart után működött. Nekem úgy rémlik, h az XP alapból felismeri az egereket, szal nemvágom. Aztán megpróbálkoztam megint a Geniussal, de csak addig jutottam el, hogy kiírja h az USB HID telepítés során hiba lépett fel, az eszköz nem indítható el (kód:10). Ilyen problémák nem voltak amikor először lett működésbe helyezve. Vmi elképzelés, link, v bmi jól jönne. THx
  • sherlock1
    Szerintetek az Explorer Mouse megéri a pénzét?
    http://www.microsoft.com/hun/hardware/prod.aspx?id=m34
  • Czombi
    Sziasztok!

Ím a problémám:

Van egy a4tech X750-es egerem.Az Xp elindulása után 10 percig semmi gond.
    Utána elkezd minden egyes mozdulatára tölteni a vinyó.
    Idegesítő, másrészt fogja a játékokat is.
    Kipróbáltam mindenféle drivert de nem javul.

Kérném a segítségeteket mert nincs ötletem.
    Előre is köszönöm.
  • Wasse 1
    Hello!

Van egy Logitech MX518-as egerem.A baloldaláról már kezd lejönni a fólia.Az nagyon nagy baj?
  • R0zs0máK
    Helló

Az normális, hogy egy BT-s mx1000 "belassul"? Húzom és egy csomót késik a kurzor...mitől lehet?
  • HunnernesKonge
    Onnan lenebbről idéznék:
    "Másik lehetőség ha bemész egy MediaMarktba és ott megtapizod összefogdosod őket. Bár ott letesztelni nem tudod, de a fogását mindenképpen kipróbálhatod."

Egyéb hozzáfűznivaló? Van még mibe belekötni? (mellékesen jegyzem meg, remélem veszel vakon egy 20ks egeret és nem fog kézreállni megérdemelnéd. Na az lesz a drága vásárlás)
  • reaper4
    ja ezért felutazni a vidékinek pestre :) tök olcsó egérvásárlás :P
  • Lord Zax
    sziasztok.

Melohelyen van egy a4tech WOP 35-ös egyerentyüm. Eddig angyon jol ment és jo dolgozni vele.
    DE most felrakták nekem az uj officet a 07-es, és nem müködik a viszintes görgöje. Probálkoztam vele, uj driver meg midnen de nem megy.
    Esetleg tudna valaki megoldást rá hogy lehetne müködésre birni, vagy egy hasonlo kinézetü és árkategoriáju egeret ajánlani?

Köszi
  • geri777
    értem mert én szeretem a picit nehezebb egereket

• HunnernesKonge
    Nem, egyikbe se lehet :D
    (Illetve Copperheadhez létezik egy úgynevezett Pro Tools amiben súlyok is vannak, de ha beleteszed, az garanciavesztést von maga után.)

Amit lehet súlyozni az a Logitech G5,G7,G9 meg még pár abszolút igénytlen szarfogású egér ami ebből akar hasznot húzni :)
  • geri777
    oh köszi akkor meglátogatom öket
    az összes razzer egérbe lehet sulyt rakni??
  • HunnernesKonge
    Egyébként egérvásárlás előtt mindig azt javaslom mindenkinek hogy próbálja ki az egeret mielőtt megveszi. Ha nincs olyan ismerősöd akinek olyan egyere van ami melett döntöttél, akkor se kell kétségbe esni, elmész a pixel-be, és ott kipróbálhatod. Leülhetsz játszani ésatöbbi. És ha néznek hogy mivan akkor megkérdezed hogy náluk mennyi az egér. Mondanak egy horribilis árat, te pedig megmondod hogy sajnos most nincs nálad annyi pénz, köszönsz és kimész :D Egyébként abban a boltban mindenki nagyon segítőkész és a vásárlókért van, csak az árakkal vannak elszállva kicsit :D

Másik lehetőség ha bemész egy MediaMarktba és ott megtapizod összefogdosod őket. Bár ott letesztelni nem tudod, de a fogását mindenképpen kipróbálhatod.
  • geri777
    aha értem

MÁs ajálat valki??
  • HunnernesKonge
    Hívd fel őket hogy az áraik valósak -e Birdpc
    Mert ha valósak akkor szerintem egyértelmű hogy
    Egér Razer DEATHADDER 1800dpi Blue N:8 750 Ft B:10 500 Ft

Esetleg még ez is szóba jöhet: GradeLogitech Mx 518 Gaming Grade
    Itt a pixmaniaval ne foglalkozz, LORD vagy a Számitogépshop jöhet szóba...
  • geri777
    MAx 10 E zret adok érte

ezért valki leirná a legjobbakat

amikel játszani szoktam Counter Strike
    COD4
    Americas army

és még egyéb
    grafikai progik Photoshop
    meg ijenek
  • shrike7973
    Jaa én asszem félreértettem amit mondtál :D azthittem hogy 1 éve hiány van a piacon belőle mint most 8800 gt ből :D...akkor marad a 3G...
  • shrike7973
    Ha kiderül hogy nincs akkor jó vétel a diamondback sima mondjuk palsma blue? Nem elavult az az optika 1600 dpi? meghát 2004 es egér...
    Szval jó?
  • shrike7973
    Hmm?
    Én mos karok venni...
    Akkor nem fogok tudni? Mert a pcpc.hu s boltban szeretném megvenni felhivtam őket mondák nagykerlistán van tunak rendelni...de akkor ez is ilyen 8800 gt s rendelés lesz hogy 2 ét után visszaadják hogy mégsincs?
  • HunnernesKonge
    Valószínű simára, mivel a 3G verzió még nincs 1 éve a piacon.
  • shrike7973
    Nekem még igyis jobban bejön a diamondback 3G:D azért remélem 1 év mulva nem fog elromolni... amit mondtatok az sima diao ra vagy 3Gre vonatkozik?
  • HunnernesKonge
    1.1A Black de szép idők is voltak :'')

Microsoftnak az az optikája nagyon jól sikerült.
    Nyugodt szívvel tudom én is ajánlani a 3.0-t mindenkinek még ma is, pedig nem mai csirke :D
  • andris7
    Így van, amelyik a legkényelmesebb azt. Bár egy kicsit én is "ellenreklámoznám" a DB-t. Tapasztalatból mondom hogy hamar elszáll. Elsőmet garival visszavették pont az 1 éves határidő lejárta előtt egy héttel, a másidok több mint egy évet bírt, akkor adta fel a drótja (megtört egy helyen amit egy gémkapocssal megoldva kiválóan tudok azóta is használni). Beszereztem azóta egy DeathAddert, aminek a chipje ment szét szintén cserélték, de sokkal jobban bejön fogás, gombkiosztás, stb..

Remélem soká kell egeret vennem, de az tuti hogy egy IME3.0 lesz. Olcsóbb, fogásra olyan mint a DA (mivel utóbbit a MS termékről mintázták) csak nem lehet dpi-t annyiféleképpen variálni, na bumm...

Amúgy ha ilyen egeret veszel, szvsz a pad is fontos de az már más tészta... :D
  • shrike7973

Fel se tünt a laser szó pedig sokat nézegettem a razer cuccokat...meg azthittem hogy ez ugymegy hogy 1G=opt 2G=laser 3G=ifrared és hát 3G snek 3G s...de mostmár utánanéztem renesen... :D Leht itt tanulni minden nap :D
  • Nightwish006
    Razer diamondbacknek picit hamar beszarós az optikája... Vagyis elég sokaknak megadta magát, kellemetlenül hamar !
    Amúgy Amiket felsoroltunk egereket, azok közül szinte mind1 ik ugyanolyan.
    Mármint teljesítményre, ezeknél alig fogod észrevenni a külömbséget, főleg a tapasztalat hiány miatt! Vedd meg azt ameik a legjobban kézre esik, azt ameik kényelmesebb! DE csak és kizárólag razer - logitech - microsoftból vegyél... És mielőtt megvennéd, könyörgöm kérd ki itt a véleményünket, nehogy baromságot csinálj!
  • HunnernesKonge
    Akkor talán ha lennél kedves felnézni a honlapjukra...
    Első hír:
    Új Razer termékek!
    Megérkezett a Razer Lachesis fehér és kék színben, valamint a Razer Pro Click, fehérben, feketében, pirosban és rózsaszínben. Már kapható a Razer Battlelight is.

És a pixel sohasem volt csak rendelőhely. Ők a kizárólagos forgalmazói magyarországon az összes Razer terméknek.

Razer weblapja szierint: "4000dpi Razer Precision 3G Laser™ sensor"
    Csak a kedvedért megnéztem, DAhoz az van írva hogy: 1800dpi Razer Precision™ 3G infrared sensor.
    Laser =/= Infrared
    Kis háttérinfó by Razer
  • shrike7973
    Pixel csak rendelőhely...
    Amugymeg infrared szenzoros...
  • HunnernesKonge
    Razer Lachesis @ Pixel 14.900 Ft + áfa.

Kifejezetten játékosoknak tervezett egér, tervezése során, a ma ismert összes technológiai ismeretünk felhasználásra került, 4000dpi Razer Precision 3G Laser szenzor, 32KB memória /szabadon menthető game profilok/, 9 programozható hiperérzékeny gomb, 1ms válaszidő, 1000Hz, 16bit-es sávszélesség, tökéletes Vista 32/64 támogatás.

És Lézeres
    forrás: pixel.hu
  • HunnernesKonge
    Játékra a háromból mindenképp a másodikat.
    De biztos csak ezek jönnek szóba? :S
  • shrike7973
    Személyszerint én a razer dimondback 3g-t ajánlom...
    Diamonback külső gumirozott tapintással és ami nagyon fontos h 3G s infrared szenzor van benne vagyis 60-120 inches rántásokat is birja.. mig a lézeres csak 45 incheseket... és az ára sem nagyon vészes 13-4.
    750f es a4techem nvan nekem most a razeres verzio amit leirtam sokkal jobb énis razer diamondback 3g t veszek...Igazából attol is függ mire kéne a egér (játék/munka) és hogy mien sense en használnád...
    Amit andris irt az nagyjából igaz...mondjuk a krait kicsit ciki a 3 gombjával... De tényéeg egyértelmüen a legjobb szenzorral most a deathadder/diamondback 3g rendelkezik illetve a lachesis ami most jelent meg 4000 dpi s csucsegér 20E körül de nemhiszem h nálnunk nagyon lenne...
  • geri777

Razer Pro Solution V1.6

Razer Chameleon Diamondback

A4 Tech SWOX-750F optikai

Mejiket ajáljátok?
  • andris7
    Itt vannak a Razerek.

Szerintem a DeathAdder, a Diamondback és a Krait jó. Optikai párti vagyok.
    De ha nem szeretnél annyira drágát akkor Microsoft Intellimouse 3.0, igaz csak egy helyet tudok ahol lehet kapni hazánkban. Sokan még a Logitech MX518-at istenítik, ami szintén kiváló egér, csak nekem a formája nem jött be. Boltokat meg a depo.hu-n találsz eleget.
  • geri777
    őő ezt csak a bemutatás kedvért mutatam

akkor leirnál párat amiket ajálanál??? Razer féléket

belinkelnéd ?