Optikai Egerek
  • [NST]Cifu
    1.: Balkezes vagyok.
    2.: Volt M$ és Logitech "kétkezes" egerem is. Az M$ intelimouse optical még most is a polcon van, elpusztíthatattlan, ami azért nem kis szó nálam (a Razernél már érzem a jobb gombnál, hogy gyengélkedik).
    3.: Most egy Logitech MX610 Left-handed egerem van. Olcsóbban vettem, mint anno a Razer Diamondback-et, és ez ráadásul rádiós (elsőre idegenkedtem emiatt tőle, de mostmár örülök, hogy nem kell a kábellel matatnom). Elsőre roppant furcsa volt, de mostmár kezdem megszokni, és azt mondom, hogy aki balkezes, az innentől kezdve először nézzem meg egy ilyen egeret, mielőtt bármi másra réved a szeme. Csak az a baj vele, hogy elég drága, egy olcsóbb, cicomák nélküli változat kellene inkább. Sokkal jobban kézre áll, mint a Razer, ahol az oldalsó gombokat elég nehézkes volt kezelni. Itt pontosan ott vannak, ahol lenniük kell. Egyszóval ha balkezes vagy, akkor pont nem értem, miért szídod a Logitech-et a Razerrel szemben, hiszen a Loginak van balkezes egere, a Razernek meg csak legfeljebb kétkezes egere van...
    4.: Mellesleg a Razer legújabb egere, a Deathadder már kizárólag jobbkezes lesz...