1600
Optikai Egerek
-
#1520 mégsem oylan rossz azért az X7-es széria a maga árkategóriájában... -
#1519 Ne azt mondtam hogy nem mérhető össze,hanem azt hogy amit irtam azt a kifejezettem gamer-nek mondott egerekről mondtam.
Leközelebb is forgasd ki a szavaimat légszives.
-
#1518 Na lol. :)
Szóval azért nem mérhető szerinted össze a kettő, mert az MX610 nem "gémer" egér? Ahhhaaaa....
Igazad van, neked tényleg jobb lehet a Razer. ^^ -
#1517 Akkor rendben -
#1516 elnézést rosszul fogalmaztam, újratelepített és frissített windows-zal nem tudott mit kezdeni az USB Mouserate Switcher sem pedig az itt említett módszerek de egy másik programmal megoldottam, most már tökéletes. -
#1515 Kérj meg egy ismerost, aki még nem nyult hozzá az usbport.sys-hez hogy kuldje át msn-en neked. Beteszed a régi helyére, és máris tudod állitgatni megint.
Vagy tedd ujra a Windows-t
Az eredmény ugyanaz lesz :D -
USB Mouserate Switcher 1.1 az alábbi hibaüzenetet dobja nekem:
Windows XP/2k3 USB Mouserate Switcher
-------------------------------------
Operating System : Windows XP
ERROR: Could not find a valid sequence!
Please use Windows' original "usbport.sys"!
XP.SP2+MX510 eddig megfelelően működött, van erre valami megoldás ?
egér teszt -
#1513 EMBER!
Az egész ebből indult:
"A játékra kifejlesztett Razor és társai nálam nem jönnek szóba, azokról nem is mondok véleményt."(Pheel)
Erre irtam én azt hogy Razer és nem Razor valamint a Játékra kifejlesztett (amugy ez csak marketing én is tudom) egerekről kezdtem beszélni.
És azt azért beláthatod hogy a Logitechnek nincs balkezes gémer egere, mert ami neked van az nem gamer egér. ;) Ennyi.
-
#1512 A mihez tartás végett a kérdésem arra vonatkozott, hogy miben jobb szerinted a Razer a vele egy kategóriás Logi vagy M$ egereknél. Erre azt kaptam a pofámba, hogy a Razer kétkezes, és ez nekem "kurvára nem számit mert jobb kezes vagy".
Erre írtam válaszul, hogy ez több okból sem igaz, mert egyfelől balkezes vagyok, másfelől a Razernek nincs balkezes egere, míg például a Logitechnek van, tehát ha történetesen azért jobb szerinted a Razer, mert bal kézzel is használható, akkor az indok legalábbis megkérdőjelezhető.
De természetesen ettől még azt tartod jobbnak, amelyiket akarod, csak ne azzal érvelj a Razer mellett, hogy bal kézzel is használható, míg a Logi nem. ^^ -
#1511 Izlések és pofonok. Ennyit tudok mondani.
Te nem fogsz meggyőzni engem,én se foglak téged.
Lépjünk ezen túl. Szerinted a Logitech a jobb, Szerintem a Razer... -
#1510 1.: Balkezes vagyok.
2.: Volt M$ és Logitech "kétkezes" egerem is. Az M$ intelimouse optical még most is a polcon van, elpusztíthatattlan, ami azért nem kis szó nálam (a Razernél már érzem a jobb gombnál, hogy gyengélkedik).
3.: Most egy Logitech MX610 Left-handed egerem van. Olcsóbban vettem, mint anno a Razer Diamondback-et, és ez ráadásul rádiós (elsőre idegenkedtem emiatt tőle, de mostmár örülök, hogy nem kell a kábellel matatnom). Elsőre roppant furcsa volt, de mostmár kezdem megszokni, és azt mondom, hogy aki balkezes, az innentől kezdve először nézzem meg egy ilyen egeret, mielőtt bármi másra réved a szeme. Csak az a baj vele, hogy elég drága, egy olcsóbb, cicomák nélküli változat kellene inkább. Sokkal jobban kézre áll, mint a Razer, ahol az oldalsó gombokat elég nehézkes volt kezelni. Itt pontosan ott vannak, ahol lenniük kell. Egyszóval ha balkezes vagy, akkor pont nem értem, miért szídod a Logitech-et a Razerrel szemben, hiszen a Loginak van balkezes egere, a Razernek meg csak legfeljebb kétkezes egere van...
4.: Mellesleg a Razer legújabb egere, a Deathadder már kizárólag jobbkezes lesz... -
#1509 meggyőztél, szeintem megis veszem!
te hol vetted 10 ezerért? -
purk2 #1508 A4Tech X750bf-et vettem és nem bántam meg a F hez képezst jobban nézki és a fogása is jobb meg nem annyira izzasztó
-
#1507 Mondjuk hogy kétkezesek? Ez neked lehet hogy kurvára nem számit mert jobb kezes vagy, de probálj meg megfogni egy G5-öt balkézzel. Érzed mááár? :S
Ami pedig Logiból kétkezes azt mindenben veri a Razer...
MS-ről nembeszélek (Intellimouse 3.0 best mouse ever)
De pl a lasermousenál mérföldekkel jobb minden Razer.
Amugy Pheel eltaláltad Razerem van, de előtte volt Mx518-am Mx300-am,Intelli4.0-m,És valamiért a Razernél ragadtam. Mondjuk most hogy újra lehet kapni MS intelli 3.0-t háát elgondolkodtam :) -
#1506 Szerintem abban, hogy neki az van. :-P -
#1505 Jah, Razer. :)
Szal azokról nem nyilatkoztam, szal tőlem lehet jobb is. -
#1504 Hát azért a Razer egereivel egy árban lévő Logitech és M$ termékeknél mégis miben jobb szerinted? -
#1503 Razer, nem Razor, és jobbak mint egy-egy Logi vagy MS termék ;)
(persze ez is szubjektív) -
#1502 Az emberek szubjektívak, ez már csak így van.
Volt már elég egér a kezemben, hogy véleményem lehessen.
Sajnos határozottan negatív a tapasztalatom az A4Tech és Genius egerekkel, bár kétségkívül jobbak, mint a noname modellek, de akinek volt már Logitech vagy Microsoft egere, az többet nem akar középkategóriát.
A játékra kifejlesztett Razor és társai nálam nem jönnek szóba, azokról nem is mondok véleményt. -
izb #1501 Nincs vele semmi gond, megbízható gyártó.
Ez is szubjektív bár próbáltam már mindenféle egeret és semmivel nem rosszabb sőt,szerintem kiváló kategóriát képvisel.
Nekem most ilyen egerem van...
-
izb #1500 ebben eggyetértünk ez tuti:)
csak az a baj,hogy egy jó gyártó termékét kicsit szubjektív módon állítod be(szar),mikor ez közel sem így van,de hát a szubjektív az szubjektív.. -
#1499 Nem baj. Azért vagyunk emberek, hogy eltérő legyen a véleményünk. -
izb #1498 ezzel azért erősen vitatkoznék.....
-
#1497 Ne vegyél A4Techet. A prémiummárkákhoz képest jellemzően elég gyenge egereik vannak. -
hajnerl #1496 Hali!
Én most vettem használtan egy Logitech MX1000 egeret 10-ért, azt csak ajánlani tudom. Netezésre, játékokra egyaránt kiváló. Pl a san andreasban minden gomjt műxik!! :))) És a görgője is jó nem úgy mint a G7-nek, ezt középre is le lehet nyomni, nem megy ki jobbra vagy balra. Sokan panaszkodnak a súlyára hogy nehéz, de szerintem meg lehet szokni, bár egy vezetékes Pilot után nekem is kicsit nehéz volt maga az egér. De minden megszokás kérdése. Mellesleg meg kurva kényelmes! :)Elrántásoknál csak akkor marad ott egy kicsit a kurzor amikor kb.15mp-ig egy helyben áll (mint a G7-nél), de az sem vészes. Üdv -
purk2 #1495 én is igyvok vele nem akarom meg járni vele ha veszek jót vegyek meg lehet ilyen áron van jobb -
#1494 én is pont ezt néztem ki magamnak=)
attól még érdekelne pár hozzáértő véleménye -
purk2 #1493 Nekem is hasonló kérdésem van csak én 1k-val kevesebbet szánokrá.
A4Tech X750f gondoltam szerintetek jó egér(megéri megvenni, rossz tapasztalat?)
-
#1492 Sziasztok!
8000 forintig milyen egeret ajánlotok főként játék használatára? (vezetékes legyen) -
#1491 Ha nem működik a görgő, akkor ott valami beállítási probléma lesz, ugyanis semmi köze nincs ahhoz, hogy wireless vagy sem. Nekem semmi gondom nincs wireless egérnél se a görgetéssel. -
#1490 ÉS ez a gond hogy játékoknál nem lehet használni a görgőt ez a Wireless egereknek a gondja?Aminek olyan a csatlakozúja mint egy Bluetoothnak?
-
#1489 Logitech Cordless Click! Plus Optical Mouse
Ennél működik a játékoknál a középső görgő gomb? -
#1488 nem kell nejkem nagyon jó!
Csak vezeték nélküli, ne legyen ronda, a görgőt lehessen játéknál is használni, és ne legyen annyira drága!
DE A LÉNYEG HGOY VEZETÉK NÉLKÜLI LEYGEN ÉS H TUDJAK VELE JÁTSZANI! -
Gear #1487 Ha igazán jó egér kell - többek közt játékra is - akkor ne vezetékmenteset végy... -
#1486 Mondom vezeték nélkülit... -
#1485 Microsoft Intelimouse, feketére festve, lakkozva, talpak kicserélve, + súlynak ólom beletéve,
5 gombos, USB kábel meghosszabítva.
Netre, Játékra, egyszerűen midenhez jó -
#1484 Tegnap vettem egy Logitech LX7 egeret...
Hát mit is mondjak..
Nagyon szép nagyon jó és ráadásul oclsón is vettem (7ezer)
Netezésre meg miegébyre tökéletes de:
ANNYIRA ELRONTOTTÁK EZT AZ EGERET HOGY....
Na akkor kezdem:
Belépek a cod2-be, próbálok gránátot dobni, és akkor jön a probléma hogy:
A görgőjét játékoknál nem lehet használni!!
se oldalra se középre se a két vissza és előre lépő gombot se negedik használni a játékoknál ...
Hát ez most mi?
Az alap 1000 ft-os egerem tudja ezt!
Felhívtam a boltost akitől vettem és azt mondta hogy mivel vezeték nélküli előfordulhat h nem lehet használni "1-2" gombját játékoknál..
ÉS ha lehetne akkor se lenne jó mert a görgőt eléggé nehéz benyomni középre,mert rögtön odlalra érzékeli...
Ma vissza is vittem nekik:(
Tudna valaki olyan egeret ajánlani aminek a z összes gombját ki tudnám használni játéknál?(vezeték nélkülit ha lehet)
Ja és ha lehet ne a Logitech G7et:P
-
Gear #1483 lol...? -
virs lee #1482 Optikai egérnek tök felesleges egérpad, csak ront rajta. -
#1481 Oh, nekem nincs profi felszerelésem, csak egy olcsóbb optikai egér. A4 TECH a márka, SWOP-35 a modell.