1600
Optikai Egerek
  • NEOreg3
    mégsem oylan rossz azért az X7-es széria a maga árkategóriájában...
  • HunnernesKonge
    Ne azt mondtam hogy nem mérhető össze,hanem azt hogy amit irtam azt a kifejezettem gamer-nek mondott egerekről mondtam.
    Leközelebb is forgasd ki a szavaimat légszives.
  • [NST]Cifu
    Na lol. :)

Szóval azért nem mérhető szerinted össze a kettő, mert az MX610 nem "gémer" egér? Ahhhaaaa....

Igazad van, neked tényleg jobb lehet a Razer. ^^
  • HunnernesKonge
    Akkor rendben
  • ReTeK
    elnézést rosszul fogalmaztam, újratelepített és frissített windows-zal nem tudott mit kezdeni az USB Mouserate Switcher sem pedig az itt említett módszerek de egy másik programmal megoldottam, most már tökéletes.
  • HunnernesKonge
    Kérj meg egy ismerost, aki még nem nyult hozzá az usbport.sys-hez hogy kuldje át msn-en neked. Beteszed a régi helyére, és máris tudod állitgatni megint.

Vagy tedd ujra a Windows-t
    Az eredmény ugyanaz lesz :D
  • ReTeK

USB Mouserate Switcher 1.1 az alábbi hibaüzenetet dobja nekem:

Windows XP/2k3 USB Mouserate Switcher
    -------------------------------------

Operating System : Windows XP

ERROR: Could not find a valid sequence!
    Please use Windows' original "usbport.sys"!

XP.SP2+MX510 eddig megfelelően működött, van erre valami megoldás ?

egér teszt
  • HunnernesKonge
    EMBER!
    Az egész ebből indult:
    "A játékra kifejlesztett Razor és társai nálam nem jönnek szóba, azokról nem is mondok véleményt."(Pheel)

Erre irtam én azt hogy Razer és nem Razor valamint a Játékra kifejlesztett (amugy ez csak marketing én is tudom) egerekről kezdtem beszélni.
    És azt azért beláthatod hogy a Logitechnek nincs balkezes gémer egere, mert ami neked van az nem gamer egér. ;) Ennyi.

• [NST]Cifu
    A mihez tartás végett a kérdésem arra vonatkozott, hogy miben jobb szerinted a Razer a vele egy kategóriás Logi vagy M$ egereknél. Erre azt kaptam a pofámba, hogy a Razer kétkezes, és ez nekem "kurvára nem számit mert jobb kezes vagy".

Erre írtam válaszul, hogy ez több okból sem igaz, mert egyfelől balkezes vagyok, másfelől a Razernek nincs balkezes egere, míg például a Logitechnek van, tehát ha történetesen azért jobb szerinted a Razer, mert bal kézzel is használható, akkor az indok legalábbis megkérdőjelezhető.

De természetesen ettől még azt tartod jobbnak, amelyiket akarod, csak ne azzal érvelj a Razer mellett, hogy bal kézzel is használható, míg a Logi nem. ^^
  • HunnernesKonge
    Izlések és pofonok. Ennyit tudok mondani.

Te nem fogsz meggyőzni engem,én se foglak téged.
    Lépjünk ezen túl. Szerinted a Logitech a jobb, Szerintem a Razer...
  • [NST]Cifu
    1.: Balkezes vagyok.
    2.: Volt M$ és Logitech "kétkezes" egerem is. Az M$ intelimouse optical még most is a polcon van, elpusztíthatattlan, ami azért nem kis szó nálam (a Razernél már érzem a jobb gombnál, hogy gyengélkedik).
    3.: Most egy Logitech MX610 Left-handed egerem van. Olcsóbban vettem, mint anno a Razer Diamondback-et, és ez ráadásul rádiós (elsőre idegenkedtem emiatt tőle, de mostmár örülök, hogy nem kell a kábellel matatnom). Elsőre roppant furcsa volt, de mostmár kezdem megszokni, és azt mondom, hogy aki balkezes, az innentől kezdve először nézzem meg egy ilyen egeret, mielőtt bármi másra réved a szeme. Csak az a baj vele, hogy elég drága, egy olcsóbb, cicomák nélküli változat kellene inkább. Sokkal jobban kézre áll, mint a Razer, ahol az oldalsó gombokat elég nehézkes volt kezelni. Itt pontosan ott vannak, ahol lenniük kell. Egyszóval ha balkezes vagy, akkor pont nem értem, miért szídod a Logitech-et a Razerrel szemben, hiszen a Loginak van balkezes egere, a Razernek meg csak legfeljebb kétkezes egere van...
    4.: Mellesleg a Razer legújabb egere, a Deathadder már kizárólag jobbkezes lesz...
  • Prince of Máté
    meggyőztél, szeintem megis veszem!
    te hol vetted 10 ezerért?
  • purk2
    A4Tech X750bf-et vettem és nem bántam meg a F hez képezst jobban nézki és a fogása is jobb meg nem annyira izzasztó
  • HunnernesKonge
    Mondjuk hogy kétkezesek? Ez neked lehet hogy kurvára nem számit mert jobb kezes vagy, de probálj meg megfogni egy G5-öt balkézzel. Érzed mááár? :S
    Ami pedig Logiból kétkezes azt mindenben veri a Razer...
    MS-ről nembeszélek (Intellimouse 3.0 best mouse ever)
    De pl a lasermousenál mérföldekkel jobb minden Razer.

Amugy Pheel eltaláltad Razerem van, de előtte volt Mx518-am Mx300-am,Intelli4.0-m,És valamiért a Razernél ragadtam. Mondjuk most hogy újra lehet kapni MS intelli 3.0-t háát elgondolkodtam :)
  • Pheel
    Szerintem abban, hogy neki az van. :-P
  • Pheel
    Jah, Razer. :)
    Szal azokról nem nyilatkoztam, szal tőlem lehet jobb is.
  • [NST]Cifu
    Hát azért a Razer egereivel egy árban lévő Logitech és M$ termékeknél mégis miben jobb szerinted?
  • HunnernesKonge
    Razer, nem Razor, és jobbak mint egy-egy Logi vagy MS termék ;)
    (persze ez is szubjektív)
  • Pheel
    Az emberek szubjektívak, ez már csak így van.
    Volt már elég egér a kezemben, hogy véleményem lehessen.
    Sajnos határozottan negatív a tapasztalatom az A4Tech és Genius egerekkel, bár kétségkívül jobbak, mint a noname modellek, de akinek volt már Logitech vagy Microsoft egere, az többet nem akar középkategóriát.
    A játékra kifejlesztett Razor és társai nálam nem jönnek szóba, azokról nem is mondok véleményt.
  • izb
    Nincs vele semmi gond, megbízható gyártó.
    Ez is szubjektív bár próbáltam már mindenféle egeret és semmivel nem rosszabb sőt,szerintem kiváló kategóriát képvisel.
    Nekem most ilyen egerem van...
  • izb
    ebben eggyetértünk ez tuti:)
    csak az a baj,hogy egy jó gyártó termékét kicsit szubjektív módon állítod be(szar),mikor ez közel sem így van,de hát a szubjektív az szubjektív..
  • Pheel
    Nem baj. Azért vagyunk emberek, hogy eltérő legyen a véleményünk.
  • izb
    ezzel azért erősen vitatkoznék.....
  • Pheel
    Ne vegyél A4Techet. A prémiummárkákhoz képest jellemzően elég gyenge egereik vannak.
  • hajnerl
    Hali!
    Én most vettem használtan egy Logitech MX1000 egeret 10-ért, azt csak ajánlani tudom. Netezésre, játékokra egyaránt kiváló. Pl a san andreasban minden gomjt műxik!! :))) És a görgője is jó nem úgy mint a G7-nek, ezt középre is le lehet nyomni, nem megy ki jobbra vagy balra. Sokan panaszkodnak a súlyára hogy nehéz, de szerintem meg lehet szokni, bár egy vezetékes Pilot után nekem is kicsit nehéz volt maga az egér. De minden megszokás kérdése. Mellesleg meg kurva kényelmes! :)Elrántásoknál csak akkor marad ott egy kicsit a kurzor amikor kb.15mp-ig egy helyben áll (mint a G7-nél), de az sem vészes. Üdv
  • purk2
    én is igyvok vele nem akarom meg járni vele ha veszek jót vegyek meg lehet ilyen áron van jobb
  • NEOreg3
    én is pont ezt néztem ki magamnak=)

attól még érdekelne pár hozzáértő véleménye
  • purk2
    Nekem is hasonló kérdésem van csak én 1k-val kevesebbet szánokrá.

A4Tech X750f gondoltam szerintetek jó egér(megéri megvenni, rossz tapasztalat?)
  • NEOreg3
    Sziasztok!

8000 forintig milyen egeret ajánlotok főként játék használatára? (vezetékes legyen)
  • [NST]Cifu
    Ha nem működik a görgő, akkor ott valami beállítási probléma lesz, ugyanis semmi köze nincs ahhoz, hogy wireless vagy sem. Nekem semmi gondom nincs wireless egérnél se a görgetéssel.
  • Prince of Máté
    ÉS ez a gond hogy játékoknál nem lehet használni a görgőt ez a Wireless egereknek a gondja?Aminek olyan a csatlakozúja mint egy Bluetoothnak?
  • Prince of Máté
    Logitech Cordless Click! Plus Optical Mouse

Ennél működik a játékoknál a középső görgő gomb?
  • Prince of Máté
    nem kell nejkem nagyon jó!
    Csak vezeték nélküli, ne legyen ronda, a görgőt lehessen játéknál is használni, és ne legyen annyira drága!
    DE A LÉNYEG HGOY VEZETÉK NÉLKÜLI LEYGEN ÉS H TUDJAK VELE JÁTSZANI!
  • Gear
    Ha igazán jó egér kell - többek közt játékra is - akkor ne vezetékmenteset végy...
  • Prince of Máté
    Mondom vezeték nélkülit...
  • macleod2005
    Microsoft Intelimouse, feketére festve, lakkozva, talpak kicserélve, + súlynak ólom beletéve,
    5 gombos, USB kábel meghosszabítva.
    Netre, Játékra, egyszerűen midenhez jó
  • Prince of Máté
    Tegnap vettem egy Logitech LX7 egeret...
    Hát mit is mondjak..
    Nagyon szép nagyon jó és ráadásul oclsón is vettem (7ezer)
    Netezésre meg miegébyre tökéletes de:
    ANNYIRA ELRONTOTTÁK EZT AZ EGERET HOGY....
    Na akkor kezdem:
    Belépek a cod2-be, próbálok gránátot dobni, és akkor jön a probléma hogy:
    A görgőjét játékoknál nem lehet használni!!
    se oldalra se középre se a két vissza és előre lépő gombot se negedik használni a játékoknál ...
    Hát ez most mi?
    Az alap 1000 ft-os egerem tudja ezt!
    Felhívtam a boltost akitől vettem és azt mondta hogy mivel vezeték nélküli előfordulhat h nem lehet használni "1-2" gombját játékoknál..
    ÉS ha lehetne akkor se lenne jó mert a görgőt eléggé nehéz benyomni középre,mert rögtön odlalra érzékeli...
    Ma vissza is vittem nekik:(
    Tudna valaki olyan egeret ajánlani aminek a z összes gombját ki tudnám használni játéknál?(vezeték nélkülit ha lehet)
    Ja és ha lehet ne a Logitech G7et:P
  • Gear
    lol...?
  • virs lee
    Optikai egérnek tök felesleges egérpad, csak ront rajta.
  • zvaragabor
    Oh, nekem nincs profi felszerelésem, csak egy olcsóbb optikai egér. A4 TECH a márka, SWOP-35 a modell.