Optikai Egerek
  • Bucser
    Nem vagyok komoly játékos (FPS-t meg aztán pláne nem játszom, mert nincs hozzá tehetségem meg nem szeretem, ha 14-15 éves kis uatkozó csíterek elqrják a szórakozásomat:D)

Egérről (mivel ez az optikai egerek fóruma) Nem vagyok elszállva az egeremtől (nem attól nem. Viszont a HOTASomtól annál inkább:D) De szeriontem baromi halk a görgője én meg pont a Microsoft egerekben hallottam kegyetlen hangos görgőt(az is volt próbára havertól mikor szétment a korábbi egerem (egy A4Tech www-11). Arról meg, hogy kijelölsz valamit és rángat összevissza furcsa nálam miért nem csinálja??? nem értelek... semmi olyat nem cisnál amit leítál ide érveknek ezt nem értem.. mégis oltod az emberbe, hogy így szar a logitech meg úgy szar... (Joystickban újabban az is)

Utolsó pedig.: Nem tudom mi van az egérben (ezekszerint nem potméter nem vagyok technikai zseni csak szeretnék annak tűnni (meg kapta én már azt hogy vajon-én UTP-vel a seggemben születtem -e) ) De ment már szét nálam valamitől az is... (és sajnos nem segített neki az alcoholos tisztogatás sem)

Egyébként meg azért szeretem a cordless egeret mert kétszintes asztalon betolható billtartóval baromi kényelmes, hogy oda teszem ahova akarom az optikai meg azért jön be, mert nem használok egérpadot (világéletemben gyűlöltem) és így bárhol tudom használni...

ÉS igen EL vagyok szállva magamtól nagyon!!!! ÉS remélem így is marad ez a dolog:D