1600
Optikai Egerek
-
#1080 Nem azt mondtam hogy a legjobb a világon!De az állandó töltögetéstől a 2 hét is messze van.(szerintem) -
#1079 Naja, de a villogás is fogyaszt energiát és mint mondtam nálam legjobb esetben is (az egér szempontjából) nem használom egész nap a gépet akor is be van kapcsolva és villog a kis dög.
Én is tölthető 1800as akksikat használok hozzá, azokkal is megy 5 hónapig. -
#1078 Ja az egér csak akkor fogyaszt ,ha mozgatod.... (nekem nem megy a led folyamatosan, hanem egy villogásba megy át, ha energiatakarékosban van... -
#1077 de 2 óra alatt totál újratölt:) 2 db 1800mAh 1,2V-os AA aksi van benne. első töltés után bírta nekem is 1,52 hónapig. valószínű az aksi béna amit adtak hozzá... -
#1076 2 hetet egy töltéssel? Le a kalappal :)
Nem vitatkozni, meg fikázni akarok, csak leírom mint tapasztalatot, hogy a Microsoft Cordless Optical Tilt Wheel (deszépnevevan) egerem 6 hónapig bírta a hozzáadott Energizer elemekkel, úgy hogy naponta 24 órát megy a gépem és az egér alján folyamatosan ég a led, mert nem kell klikkelni, hogy életrekeljen, csak meg kell moccantani. -
#1075 -
#1074 JA és Jakuzának csak egy része Szólt, de röviden Big Daddy véleményét is írhattam volna:D Szájjárás rulez:) -
#1073 Nem vagyok komoly játékos (FPS-t meg aztán pláne nem játszom, mert nincs hozzá tehetségem meg nem szeretem, ha 14-15 éves kis uatkozó csíterek elqrják a szórakozásomat:D)
Egérről (mivel ez az optikai egerek fóruma) Nem vagyok elszállva az egeremtől (nem attól nem. Viszont a HOTASomtól annál inkább:D) De szeriontem baromi halk a görgője én meg pont a Microsoft egerekben hallottam kegyetlen hangos görgőt(az is volt próbára havertól mikor szétment a korábbi egerem (egy A4Tech www-11). Arról meg, hogy kijelölsz valamit és rángat összevissza furcsa nálam miért nem csinálja??? nem értelek... semmi olyat nem cisnál amit leítál ide érveknek ezt nem értem.. mégis oltod az emberbe, hogy így szar a logitech meg úgy szar... (Joystickban újabban az is)
Utolsó pedig.: Nem tudom mi van az egérben (ezekszerint nem potméter nem vagyok technikai zseni csak szeretnék annak tűnni (meg kapta én már azt hogy vajon-én UTP-vel a seggemben születtem -e) ) De ment már szét nálam valamitől az is... (és sajnos nem segített neki az alcoholos tisztogatás sem)
Egyébként meg azért szeretem a cordless egeret mert kétszintes asztalon betolható billtartóval baromi kényelmes, hogy oda teszem ahova akarom az optikai meg azért jön be, mert nem használok egérpadot (világéletemben gyűlöltem) és így bárhol tudom használni...
ÉS igen EL vagyok szállva magamtól nagyon!!!! ÉS remélem így is marad ez a dolog:D -
#1072 Én nem akarok senkit pártolni,de MX 1000-em van és nekem nagyon bejött.
1:gombfelengedésnél meg sem mozdul a mutató.
2:Rángathatod amíg szét nem esel,akkor sem marad egyhelyben a mutató.
3:nagyon halk a görgő(viszont tényleg érzékeny)
4:kettő hetet röhögve kibír 1 töltéssel.
5:abszolút nem késik és kurva pontos
6:Nehéz.Nem volt könnyű megszokni,de most már király. -
#1071 En megmondom neked, hogy en speciel miert nem szeretem a radios egeret.
1. Allandoan toltogetni kell.
2. Nehezebb a sima egernel, igy FPSben sokkal kevesbe lehet pontosan celozni vele.Ezert komoly jatekosok nem is igazan jatszanak radio egerekkel.
Elonyere valik viszont az, hogy nem kell a kabeleket rangatni es valamivel meszebb is lehet vinni a geptol.
Igaz nagyon keves ember hasznalja az egeret, agyban jatekoknal. :P
-
#1070 Az télleg érdekes.... :D -
#1069 :DDD
Láma!
Logitech bivalypontos, ez tény.
De. Gombfelengedésnél az összes rádiós rángatott, ugrált össze-vissza. Pl. Kijelölsz valamit, és egy öt centit előreugrott a mutató.
Furcsa, hogy mindegyikkel ez volt, nem?
Rángasd meg a logitech-eket, van hogy egyhelyben marad. :(
Kúlturált ember vagy, de inkább olvasnál vissza, ahelyett hogy el vagy szállva magadtól.
Imádtam a logitech márkát, nagyon sokminden logitech itthon, mert fasza. Csak az egér nem. Ennyi. :P
Engem idegesít, ha kurvanagy hangja van a görgőnek. Ráadásul volt, hogy kiakadt. Egy hajszálnyit hozzáértem, és görgetett. Mindez két év használat után.
Többet nem sok kedvem van ehhez a témához hozzászólni, szerintem véleménymegosztásról szól a fórum, nem pedig a saját cucctol való elszállásról. -
#1068 potméter egy egérben??! -
#1067 Bocsi de az elmúlt 15 hozzászólásodban ennyit tudtál felhozni a legotech ellen, hogy röfögő hangja van (amit cáfolok mert 1,5 éve használok MX 700-ast és nincsen ilyen hangja) meg hogy elkopik a görgő.. (hogy ezt honnan vetted nem tudom) Plusz nem mondtál még semmit, hogy miben szarabb a rádiós egér mint a vezetékes?? áruld el nekem légy oly szíves...... Hallgatlak.. Ne gyere a lassabb reakcióidővel (hülyeség mert teszteltem) negyere a pontatlansággal (hülyeség mert photoshopozok vele, meg maxoztam) Szóval kicsit olyan érzésem van mint amikor a Shop-Stop-ot néztem és a csávó bejött a boltba és elkezdett a Cigaretta ellen bújtogatni később kiderült, hogy a fószer egy olyan rágócégnek volt az alkalmazottja akik cigarettaízű és nikotintartalmú rágót dobtak piacra így legnagyobb konkurenciájuk a cigaretta volt:)
SZóval hadoválsz itt össze vissza, hogy kipróbáltatok x egeret és így meg úgy szar volt de egyetlen konkrét dolgot nem írtál re... nekem még nem hibázott az MX 700-as viszont a vezetékes egeremet rühelltem ugyanis utáltam, hogy mindig breagadt mindenhova a golyós egeremet megint utáltam mert egy fos volt és egy idő után szarrá ment a potméter benn... Az MX 700-ban mi mehet tönkre??? -
#1066 Na megnéztem, több mint két éves, 2002-ben vettem vagy 2003 elején és nem kopott el a görgő :P -
#1065 Én nemtom miért hirdeted hogy ígymegúgy szar a logitech. Az hogy vezeték nélküli szar lehet, az ok (bár nem volt még), de abból nem csak a logi szar hanem mind, mert még kicsit gyerekcipőben jár ez az ágazat. Ami a vezetékeseket illetti, hát volt pár egér a kezem alatt és ez az mx500-as, ami lassan 2 éve megvan, semmi baja nincs. Nem kopik, nem szar, tökéletesen szuperál, pontos és nemistom mikor hibázott. Az hogy "röfög", hát szerintem te is csak képen láttál malacot :D, de ha ez a legnagyobb bajod akkor M$ a te barátod.
Nem kötöttem beléd, mielőtt még a torkomnak ugrassz, csak ellenzék vagyok :D -
#1064 jó szerintem szerintünk gépes üldözős -
#1063 A nyálcsurgatók, akiknek csak azért tetszik mert drága. :D
Annyit nem ér. Vezetékesben talán.
Logitech nekem csak akkor kellene, ha nem lenne röfögő hangja a görgőnek. :D Ja, és két év alatt nem kopna szét a görgő. :( -
#1062 nekem páran azt mondták hogy jo és pro -
#1061 Csak? És ráadásul nem is jó?
Meg disznóröfögő hangja van?
Egyszerűbb 15 ezret kidobni az ablakon, mintsem megint vezeték nélkülit használjak... :D -
#1060 and csak 14990 pézz -
#1059 bluetooth és nem RÉDIJÓ -
#1058 Én is azt hittem, hogy jó cucc a rádiós optikai 20 rongyért...
Isteni áldás volt 4,5 K-ért vezetékes MS optikaira cserélni! -
#1057 nem tudom nekem nagyon bejött amúgy a jjó cuccokat mindig is meg kellett fizetni #1048 as üzenetemre -
#1056 Nem szabad vezeték nélküli egeret venni!
Olvasd át a többi egeres topicot, jópár logi egeret kipróbáltunk és az összes vezeték nélküli ezt csinálta.
Rossz az összes. Jó az a 310-es, ne cseréld.
Bár a helyedben megnéznék egy olcsóbb Microsoft egeret... ;) -
#1055 Az nem sok idő!
Elfogult voltam a Logitech egérrel én is, aztán észbekaptam.
Azért, mert ára van, nem biztos, hogy jó. -
#1054 tudnál teis válaszolni a #1048 as üzenetemre -
#1053 nekem az mx310-em már csaknem 1.5 éves -
#1052 Hogy lehetsz egy olyan széria "híve", ami nemrég jelent meg?
Kissé elfogult vagy. -
#1051 én is a logitech mx-es széria híve vagyok
-
#1050 hmmm akor az én MX 700-asom kellően bekopott már:D És semmire nem cserélném el. Viszont nem játszom FPS-t.. egyébként anyni a dolgod az ilyen megállások kivédésére, hogy mindig mozgatod egy kicsit ugyanis energiatakarékosba megy át...ritka szar.. pl pisztolypárbajt nem nyomnék vele, mert mire előhúzom a fegyvert a másik 6-szor fejbelőtt:D -
#1049 nem éri meg, mx900 szerintem túl nagy játékhoz -
#1048 nekem egy logitech mx 310 es egerem van de most akarok venni egy mx 900ast érdemes lecserélni főleg fps hez
-
#1047 kva eget mindig átneveznek egy sHÍÍOPATA ember átnevezte a nememet
amikor még nem volt megadva LOL! azóta még a moderátorok nem változtattál még meg KVA !! -
#1046 lány létedre elég idétlen név az attila :D -
#1045 nekem egy logitech mx 310 es egerem van de most akarok venni egy mx 900ast!
-
#1044 Hát de nem? :D
Tényleg olyan hangja van :D -
Ezen a disznóröfögőn meghaltam :)) Pont egy Logitech egér vana kezem ügyében és tényleg! :) -
#1042 Ja, és nincs olyan "disznóröfögő" hangja a görgőnek, mint az összes logitechnek. -
#1041 Bezony!
Logitech Cordless Mouseman Opticalt kivágtam a polcra, lecseréltem 4240 Ft-os Microsoft Intellimouse Opticalra.
Rádiós optikai Logitech 20 ezer pénz volt ehhez képest.
Isteni áldás volt erre a vezetékes MS-re áttérni.
Rángathatom, szupermen is rángathatná, teljesen mindegy, ez mindent elbír. Pontos, és egyáltalán nem ugrál.
Hülyeség ennyi pénzt egérért adni. 4 K még elfogadható. Szerintem.