Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALCATELGOD
AZ A4tech 2800 Ft optikai eger az jó játékra? Nem vagyok nagy igényû!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Köszi a linkeket.

seAke:
Meg itt!

Felesleges. Raadasul benn a cegnel a Dell gepekhez adott gyari egerpadtol ugral az egerkurzor, ha kidobom meg teljesen jo.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson

SteelPad? Vmi spécinek hangzik. Az utolsó egérpadon még textilborítású volt, és utáltam :) Azóta nem néztem szét ezen a fronton. Hogy néz ki, és hol lehet többet megtudni róla?

Mr Manson
nem... illetve néha igen
SteelPad-ot néztem de drágálom!

seAke
Én pont így vagyok a Microsoftal!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Használsz egérpadot?

Nem. Logitech hívõ vagyok. Nem azért nem használtam ms egeret,mert utálom a céget, hanem azért mert kezdetektõl logi használó vagyok.

Mr Manson
nagyon helyes!

seAke
Használtál már microsoft egeret?(nem rádiósat)

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Nekem nem volt semmi bajom a súlyával....

seAke
Az a baj a rádiós egerekkel,hogy nagyon nehezek,az elemek miatt...ez speciel engem zavar játék/munka közben!

http://www.logitech.hu/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=486,CONTENTID=6831
Errõl beszéltem. Nekem azona wireless kb+egér van, de vettem logitech mx510 egeret, és a kb meg használom tovább:)

Ruffi
ja értem!
Én nem is akarok bluetooth-osat akkor...hanem akkor olyat ami wireless és mx sorozatos és elég gyors és nincs gond az összeköttetéssel!

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Szvsz és tesztek szerint a bluetoothos egér még nem elég gyors adatátvitel szempontjából, mint a sima rádiós, így fpsnél halvány lag mutatkozik. Ha logitechet akarsz,akkkor vedd meg az cordless desktop mx (így hívják?) egér+kb duot.
Btw, az mx510em alá melyik egérpad lenne a legjobb? Nagyon rég óta nem használok padot, de látom, hogy a tappancsai gyûjtik a szmötyit, és nem akarom,hogy idõ elõtt baja essen a kis dögnek.

Ruffi
Mos néztem ezt a mx 900 egeret Logitech honlapján!
Jó az ilyen wireless bluetooth-os ketyere?
És billentyüzetböl amugy melyik a jo wireless logitechböl ?

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Köszi a tippeket,rádiósat nem nagyon akartam.MS Wheel 1.1A lett a vége.Elég faxa:)
Pheel
Ha ki tudod egy kicsit pótolni, akkor Logitech Pilot Wheel Mouse Optical, ha nem, akkor tényleg majdnem mindegy. Esetleg vmi A4Tech rádiós optikai...
Vegyél A4Tech WOP35-öt, ebben az árkategóriában az is bõven jó (3x00Ft)
Ezek közül melyiket ismeri valaki és melyiket érdemes megvenni?Logitech Optical OEM,MS Basic Optical OEM,MS Wheel Mouse Optical.Körülbelül egy árban vannak(4800-5000HUF)Sajnos most csak ennyi lóvém van rá:(
Mr Manson
én már teszteltem ;) bár csak BF-ben :D

Eddig nagyon tetszik, majd tesztelem élesben infiltration meccsen :)

ReTeK
és a micro pár ezressel olcsóbb is

Mr Manson
nm :) Jó az egér?

Végre itt van! Köszönöm az e-connect linket MrManson! :)

seAke
Nekem nem áll rá a kezem az MX500-510-re!
Meg nekem ez a második Microfos egerem és megbízom bennük!

Mr Manson
Tényleg iszonyú szép, most néztem én is! És jól használható!
De maradok az MX510nél... ;)

Ha' ja. De + lehet.

seAke
Szép és jó,de a görgõt nagyon meg kell szokni játékoknál!

Nekem is. Sztem szinben is ez a legjobb. Kepen nem is laccik annyira, de eloben nem ilyen matt szurkesfekete az eges oldala, hanem korrekt e'benfekete, a szurke resz is csillog ahogy kell, szal dizajn nagyon.

Ja, ilyenem van nekem is.

seAke
Nekem is platinum van!

Sotetkekben csak ohne madzag van.
Wirelessbõl van 8 féle, madzagos meg csak a platinum (sima).
seAke
Nem!

Én nem szeretem a rádiós egereket túl nehezek!

Igy sotetkekben se rossz, de nekem a szurke teteju jobban bejon.

ReTeK
ohne madzag version ?

seAke
Megvan!

Felhívtam, most nincs, de a héten lehet. Hányszor hallottam már ezt a "most már tuti lesz" szlogent.....

Mr Manson
Nagykereket is most szórják...

Z
hali!

www.aliencomputers.hu

Király u. nemtomhány

egy próbát megér

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hogy az Isten tenné el ezeket Irakba!!
Nem igaz,hogy ebben a kib* városban (Bp) nincs egy bolt, ahol meg lehetne venni a kib* mx510est!!
Sry az indulatért, csak 3 hónapja várom,h meg lehessen venni ezt modellt! Jobban tettem volna,ha egy hónap várakozás után berendelem!

Mr Manson
ja és 2,5 hónapot vártam kb.
március 14. láttam/használtam elösször, rá nem sokra rendeltem meg

Mr Manson
Cégem hozta! PRIVIBE megy!

Törölt felhasználó
Igen, csak ilyen kék/fekete/lila izé design. Lentebb van róla kép is (pár oldallal)
Hol vetted? Már lassan harmadik hónapja várom,hogy lehessen itthon kapni, ebbõl két hónapot telefonálgatással töltöttem a logitech mo felé, akik folyamatosan azt mondják,hogy van itthon, de a disztribútorok meg azt mondják,hogy nincs mert logi nem hoz......:/
Szóval hol vetted,ha szabad tudnom?

ReTeK
"bar ugyis mindig kettetorom"
akkor elég egy 1000Ft-os is, akkor azt félévente cserélheted más-más szinûre/kivitelûre/fajtára. Változatosság !