Boldog vagy,vagy problémás?
  • norbre
    van egy nő az életemben akibe elég rövid idő alatt sikerült belehabarodnom és hasonlóképpen van ő is velem.. most itthon van egy régi barátnője aki már Mexikóban él és sokat mesélt neki arról hogy milyen jó ottneki (a férje mexikói) .. egy nagyobbacska szigeten laknak..
    most teljesen be van zsongva hogy kiutazzon pár évre mexikóba.. sokszor viccelődtünk azzal hogy milyen jó lenne egy szigeten lakni de persze ez hirtelen sziven ütött mert valszeg nem fogok vele menni.. viszont nem húzom vissza, nem mondom neki hogy ne menjen, nem sokkolom semmi olyannal hogy ez nekem szar vagy ilyenek.. ha ez az álma ez amire vágyik ez amit tényleg szeretne akkor én miért álljam útját.. én azt szeretném ha akit én szeretek boldog lenne.. ha nem velem boldog akkor ez van.. ezon az sem változtat ha nem mexikóban él..
    az meg hogy mi lesz a párkapcsolatból ha kiutazol? .. az a kérdés hogy mi a terv a sráccal.. ha tudod hogy hozzá akarsz visszajönni és van köztetek bizalom akkor így kell nekiindulni és ezt tudatosítani benne is.. aztán közben úgyis alakul az élet.. a tiéd is meg az övé is .. és kiderül hogy megállja-e a helyét a "koncepció"..
    azt meg te látod hogy milyen a kapcsolatotok most, érdemes e feladni a kapcsolatot esetleg .. de ha folyton visszahúz valaki az hosszútávon nem túl jó dolog..

amúgy én is agyalós vagyok.. jótanács(?).. önfegyelem.. próbálj meg lehiggadni mielőtt kimondasz dolgokat.. előtte higgadtan gondolkodj.... nem egyszerű de csak akarat kérdése.. nálam beválik (néha) :)

hu lehet kicsit zagyva lett(?) :)