Boldog vagy,vagy problémás?
  • franc0
    Szia!
    Egy ideig töprengtem hogy irjak-e (magán!)véleményt, mivel meg fogsz sértődni, de biztos rájössz majd hogy nem a rossz szándék vezérelt :)

In medias res: jól sejted, szvsz óriási marhaság ennyi idő után összeköltözni. Nyilván ennek lehetnek okai amiről nem tudok, pl. családi háttér, iskola (látom kisvárdai vagy, én nyiregyházi, erre még visszatérek), netán a rengeteg szex lehetősége (most magamból indultam ki, igen). Ugyanakkor mielőtt beleugrasz egy ilyen dologba, mérlegelni kell: Tényleg szereted? Mi lesz később? Tudod mire számithatsz tőle? Biztos nem kényszerből lépem ezt meg? stb.
    Az pedig, hogy egy kutyát hozz fel elég nonszensz. Ha még egy gyerek, de ez...
    Összességében sztem még túl fiatal vagy hogy lekösd magad (illetve én nem tenném).

Amit Bens mondott ("ez tök általános. elmúlik a szerelem és már nem is érdekes az egész együtt vagyunk dolog"), nálam is az volt a favorit a legutóbbi hsz-odig. De lehet hogy csak mélypont. Pl. nálam is pont ennyi idő után jelentkezett.

Az hogy beszélni próbálsz vele jó dolog, de erőltetni nem szabad, mert utáljuk. De nagyon. Mint láttad, magunktól is mondjuk ha épp kedvünk van.
    Azt is utáljuk ha megkérdezzük mi a baj, és az mondjátok "ahh semmi" :)
    De a legrosszabb: "ti mind egyformak vagytok..." - alapvetően nyugodt természetű vagyok, de ezért én is kiabálnék az tuti :)

Egy vizsgaidőszak azért annyira nem stresszes dolog szerintem (legalábbis a Fővám téri szabadidőközpontban nem az, nálatok?), szóval van ott más is.
    Egyébként veszekedni néha kell (állitólag), szal az nem para.
    Namindegy, a lényeg hogy úgy tűnik akar, szóval várjuk a fejleményt.

OFF
    Ehhez tényleg marhára semmi közöm, de:
    A helyedben ha ilyen lehetőségem lenne, úgy húznék külföldre hogy vissza se nézek. A pénzt pedig félreteszed, feljössz Bp.-re, elvégzed amit akarsz, és onnantól tiéd a pálya...