Boldog vagy,vagy problémás?
  • Sekler
    Hali emberek!!!
    Akkor most emigyen fogok szólani megosztok veletek egy elég komoly problémát, legalábbis nekem eléggé az:
    szval kezdtem nyomulni egy lányra eddig ok de a csaj mondja hgoy van egy másik tag aki hajt rá bár külsőre jobban bejövök neki (ő semmenyire, ez bizti mert ő mondta!) de belsőre johh mert lelki társa meg egyéb blabla engem meg még ügye nem ismer! Nahh szóval talizgatok vele meg minden de már nagyon ott van hogy döntenie kéne. Jó akkor múlthéten mondja hogy legyen akkor döntök a héten!
    Pénteken elmegyek vele bulizni (persze a másik pasas végig hivogatta meg minden de ő nem vette fel) szóval keményen hajtok és úgy tünik révbe is érek, már mindenki azt hitte mondta is hogy ugy néz ki velem lesz...
    Erre én leszek nagyon happy hogy huhhh király tervezgetem a közös jövőt (mindketten komoly kapcsolatot akarunk stb-stb. Erre másnap este ír egy smst hogy döntött és ...
    Sorry de nem én vagyok ugyanis átment este hozzá a pasas és meg gyözte! Erre írom neki hogy mit szeretsz benne?????
    Erre azt irja hogy nem magyarázkodom, meg nem is bánta meg csak hogy a Tibi (mert emígyen hivják az Urat) szóval ha összejövünk mindig rá gondolt volna és nem akart volna velem így kicseszn. Jó gondolom tényleg nem csesztél igy ki velem. A csávó küönben kibirhatatlan nyálgép. (a lány mondta) Ja és most valamikor meg akar veretni a Tibi. Nahh erre varjál gombot és most nem tudok mit tenni kérlek adj nekem tanácsot emberek! Plíz help me