• _Vegeta_
    #879
    Mindenkit szeretettel varunk a "Babylon 5 hogyisvanez" eszmecsereben.
    Igaz mrzed mester? :)

    Nemnagyon ertem mit ertessz lebutitas alatt, megaztan azt sem ertem miert tettek volna ilyesmit. Az uj vorlon/minbari hajok nem sokban hasonlitanak a vorlon hajokra, mert csak a kulso vazuk van elo anyagbol ellenben a vorlon hajok es az arny hajok is teljesen elolenyek. Vagy micsoda. :) En ugyemlexem a fehercsillagnak a gyorsasagra mentek elsosorban es hogy kategoriajan belul a legerosebb hajo legyen. (mert ugy egy viszonylag pici hajorol van szo)
    Amugy pedig ha csatajelenetet nezel akkor kalkulald bele hogy elegge dramaira kell megcsinalniuk hogy szorakoztato legyen. Pl csak a felrobbano hajokat mutatjak, stb. En nem vettem eszre ezt az eroszint valtozast amit te mondassz, de az is lehet hogy csak tul regen lattam mar es nem emlexem.
    Engem az is zavart hogy győzelemről beszéltek (pl. a call to arms-ban is), pedig csak meggyőzték őket hogy távozzanak, még így lebutítva is simán elintézhették volna az egész fény seregét néhány perc alatt...
    Tulsagosan 2dimenziosan gondolkodsz. Igenis gyoztek, de itt nem fizikalis dirr-durr meghaltal gyozelemrol van szo, hanem szellemi gyozelemrol. Hiszen ravettek az osi fajokat hogy huzzak el magukat innen a fenebe. ;)