-
Mar eleve fura nekem hogy egy elvileg ilyen nagy hatalommal rendelkezo faj azt se tudja mi van a legkozelebbi galaxisban. :)
Hát ugyebár a galaxisok közötti távolság pár (7-8?) nagyságrenddel nagyobb, mint 1-1 galaxis átmérője.
Meg ugyebár a Thirdspace-t ha láttad akkor tudhatod, hogy igen, a Vorlonok is kisérleteztek azzal, hogy kapcsolatba lépjenek egy másik (galaxissal, dimenzióval, létsíkkal?) valamivel, de igen csúfos vége lett.
Feltalaltak egy orokelet szerumot, telepata kepessegeik vannak, es minden fajba belenyultak hogy meg veletlenul se lassak meg az igazi kinezetuket mas fajok.
Ööööö ... lemaradtál a lényegről. NEM feltalálták az örökélet szérumát, ők eleve halhatatlannak születtek.
Telepata/telekinetikus (ami a telepata erősen upgradelve) képességeik egy kissé túlszárnyalnak az emberi telepaták képességein ... de tényleg csak egy picit, mondjuk mint amennyivel a mi beszédünk a kutyák ugatását übereli kommunikációs szemszögből nézve.
Talan, talan lorien igen, de meg ose igazan mivel beszelt hogy nem o az egyeduli a sajat fajtajabol.
Mondom én hogy rádférne egy újranézés. Éppen az a lényeg, hogy Lorien az utolsó a fajából .. amelyik a legöregebb faj
En nagyon semmit sem tudok amirol aztmondanam hogy istenkozeli allapotban vannak. Mit tudnak?
Na nézzük, mit is tudnak.
Vorlon elpusztítása: csak az állomás TELJES energiája (meg egy osztag tűzereje) kellett hozzá, hogy csak a szkafanderét áttörjék, és eléggé feldühítsék hogy abból kiszálva ne csak a telekinetikus erejével törjön-zúzzon
Na nézzük, mire képesek még vorlon barátaink: Képesek leválasztani a tudatuk egy részét, telepátia-telekinézis(persze erre egy Jedi is képes), DNS szinten képesek befolyásolni a különböző fajokat, bolygók szétrombolása (persze erre egy halálcsillag is képes :D), csak energiából állnak, képesek repülni, elvannak az űr vákuumában is, jövőbelátás képessége (tudom, erre egy Jedi is képes :D), ja, és hogy elne felejtsem: örökéletűek, sérthetetlenek (God Mode ON, na ez igencsak meghaladja egy Jedi tudását :P)
Arról nem kaptunk infót, hogy a vizet borrá képesek-e változtatni, de gyanítom ez sem okoz nekik gondot (gondolj csak Talia Winters upgrade-elődött telepata barátjára, na ő kb egy kezdeti Vorloni szintre emelkedett fel)
Egy dolog miatt nem lehetnek istenek: nem tudnak ők sem életet adni (akárcsak Lorien, ő is csak meghosszabbítani tudta)