• _Vegeta_
    #559: Egyik scifi se arrol szol h irtsuk ki ezt meg azt. :) Peldaul: Tng: fognak egy serult borgot "megjavitjak" es elengedik.

#561: Melyik volt az Xaktas resz? :)

#562: Valoban, mellelottem. Kicsit berozsdáltam b5bol. :) Mostmar emlexem, "Az egyert elunk az egyert halunk meg." Es az egy pedig Valen a multe, Sheridan a jelene es Delenn a jovoe, vagy valami ilyesmi. Hulye balvanyimadat. :P

#563: Pontosan mit ertessz azalatt h nem hozza a szinvonalat? Szerintem rosszul latod, a sok amerikai gyengeelmelju, azt varta hogy megint egy f@sza ujjabban divatba jott osszefuggo "űrtörténetet" kap, es mikor kiderult h nem errol van szo sott a regi gardabol senki sem szerepel benne, egyszeruen elkapcsoltak masik csatornara, pedig JMS megmondta: Ennyi volt, ezt a tortenetet akartam elmeselni, megtettem, nincs tobb! Mint amikor egy fantasy ironak csak egy jo konyvsorozata van. :))

#565: Fárszkép mi? Scifi geek lennék, de inkabb kihagytam eme remekmuvet. :) Az emberisegnek mi koze a Minbarikhoz? Attol eltekintve, h a marha Sinclair visszament a multba es eljatszotta egy isten szerepet a Minbarik szemeben, sott sokasodott is hogy jool elkeveredjen az emberi dns a minbariekkal igy majd a jovobe ne olhessek meg. :D
    Faramuci ez az idoutazas dolog. :D