Red Alert II
  • RecoPhile
    Nah csőőő!
    Elsőnek keked direk az, hogy, ha lehet ne ekkora betűvel se ennyit írni :)
    Le lehet rövidíteni mondatokat tőmondatokká ami benne van a lényeg és ennyi :)
    Persze akkor is elolvasom, ha ilyen 100 szoros is, de könnyebb lenne, ha röviden és tömören.
    Jah és ennyit nem kell írni :)

Nah most jönn a kommentám a leírtatokhoz.
    Első: Pero msn ügyéről
    Ahogy írta/írtad, hogy "Vegyél fel minket
    majd!" és ott van, hogy "majd", ha akkarja, ha nem akkarja felvenni nem kell!
    Második
    Természetesen, hogy azt akkarjuk illetve akkarja, hogy MSN en tartsuk a kapcsolatot.
    Persze az, hogy kimiként veszi fel, hogy "De nem mondhatta volna MERT PERO erővel utasította hogy ", mert nem erővel mondjuk úgy, hogy, ha akkarja, de nem erővel és persze senkise akkarja erővel elkérni az msn-jét!
    Megint mondom, ha akkarja oda adja, ha nem-nem, ennyire egyszerű ;)

MOst jönn a klán ügy.
    Nem értem, hogy honnan jutott az eszedbe, hogy "SZERETNÉNK LÉTREHOZNI 1 MAGYAR KLÁN-t RA2-ben (ami persze Yuri's ban is megy)
    ", mert nem te hoztad elő ezt a témát, hanem egy másik ra2-es és így nagyon buktad és ő dönt, hogy akkarja-e klánt alapítani vagy nem és nem te döntöd el, hogy majd én megcsinálom.
    Így szerintem először döntsük el mindenki, hogy kilegyen az irányító és kinek van ehez tehetsége vagy kinek van ehez idegje, hogy ilyet vezessen!
    Persze abban értelemben ezt én is gondóltam, hogy aki akkar az jöhet aki nem az nem! És még abban, hogy csak és kizárólag Magyar!!! Ez fontos!
    Meg már én is előre gondólkodtam, hogy ne a csetet használjuk, hanem egy úgymond mikrofónt, hogy könnyebb legyen a beszélgetés a taktikazást meg másdolgok is :)

Magyar sken.
    Nah erről jó véleményeim vannak :)
    Az, hogy egyszer, hogy sokan jönnek amióta "mi írtunk" illetve, hogy "te adtál acauntot". És nagyon örülök is. :)
    Jah és, hogy most újra emelkedik a színvonal ra2-ben

Meg ez a "Hungary Bunker" is nagyon jó dolog, de ehez sokan kellene, hogy játszunk:)

Jah megutólag, hogy nem kell ennyit írni mégegyszer direk :)
    Köszi!

Nah ennyit akkartam mondani köszönöm, hogy végig halgatatok! :)