730
Red Alert II
  • INGSOC
    Sziasztok.Tegnap töltöttem le a Red Alert2-őt BitLodrd-al.Csak egy probléma van.Hogy XP operációs programom van.Valaki tudna adni egy-kér páár tippet, hogy tudnám fel rakni?
  • Dájrektóriász
    Letöltés: RA21006EN.EXE
  • peti94
    az 1.006 os patschot elküldené valaki ide [email protected]
    MSN [email protected]
    a linknél bejön az oldal de a patcshot nem szedi le (nem nekem kell és neki se szedi le )
    előre is kösz
    a Red Alert legyen mindenkivel
  • PeeTeR
    oh koszke, remelem meg lesz.

egyebkent nincs meg valakinek a C&C? a Gold valtozat.
  • Dájrektóriász
    Neten?

És mindig?

Több infót A problémáról mert nem tudok segíteni....:)
  • BBazsi
    Már újratettük!
  • yeti666
    Telepísd újra a játékot!
  • BBazsi
    Hi! Miért van az, hogy Én belépek a játékba, a másik játékos meg mé be se töltött és már vége van a játéknak? Kiírja hogy az ellenfél megsemmisült (pedig még nincs is a játékban) Mi a megoldás?
  • Dájrektóriász
    Hát kutass 1 kicsit Torrentfelé, vagy DC++ vagy ilyesmi...

WWW.TORRENTSPY.COM
  • PeeTeR
    honnan a fenebol tudom letolteni?
    (RiP lenne a legjobb... szoval a 80-100MB -os valtozat)
  • Dájrektóriász
    akárhol...csak keresned kell ...pl-torrent. vagy itt: www.katz.ws
  • peti94
    a Jury es Revenge t honnan lehetne megszerezni ?
  • Dájrektóriász
    a trainer-től neten ha jáccod vagy kilép a játékból , vagy nem de akkor az XWIS - nél észreveszik hogy csaltál vagy valaki megmond téged és ban-olnak az egész serverükről....
  • Dájrektóriász
    HA megy a ra2 neten akkor tudnod kellene hogy nincsenek servercímek.

mégis mire gondolsz?

csak az XWISC - van mint server...

esetleg magyar playerek nevei kellenének?
  • peti94
    kösz megy a Red Alert 2 NETEN
    léci adjatok meg magyar srever címeket is
  • azoli
    hali!

Van valakinek egy müködő trainer-e amitől nem fagy ki a progi, és kikapcsolja az épitkezési időt?
    Köszi
  • Dájrektóriász
    Innen : DOWNLOAD THE PACCS 1.006
  • peti94
    a westwood internet shared components az fent van
  • peti94
    az fel van téve honnan szejem le az 1.006 os updatet ?
  • Dájrektóriász
    nemtom talán az 1.006 - os patch kell neki....csak rákeresel google-val,,akárhonnan letölthető...

az XWISC-nél igen a set XWIS-re kell nyomni de csak ha már fel van installálva a ra2 a westwood internet shared components-el eggyütt-..
  • peti94
    ja meg az XWISC nél is a set XWISC re nyomok
  • peti94
    császtok megvan az XWISC elindítom a gamet internet custom matsch és ott le akartölteni v mit már 30 perce csinálja de nem tom mért
    HELP
  • Dájrektóriász
    http://www.freeservice.atw.hu/MIRANDA_IM/Red.Alert.2.Command.&.Conquer.PC.[2CD].torrent
  • Dájrektóriász
    Save Target As - DOWNLOAD

PASS: daniel
  • Dájrektóriász
    Póbáld meg torrentel:

www.freeservice.atw.hu/MIRANDA_IM/Red.Alert.2.Command.&.Conquer.PC.[2CD].torrent

password: daniel
  • atwe
    Én átt vittem anno
    :) ez egy isten gamma
    csak nem találom sehol :(
  • Dájrektóriász
    Letöltés: XWISC
  • Dájrektóriász
    Aki szeretne RA2-őt jáccani Netes Servereken az továbbra is írjon ide a fórumba! Vagy küldjön Privát üzenetet nekem! Vagy írjon e-mailt a [email protected] - ra!
  • Dájrektóriász
    Aki szeretne RA2-őt jáccani Netes Servereken az továbbra is írjon ide a fórumba! Vagy küldjön Privát üzenetet nekem! Vagy írjon e-mailt a [email protected] - ra!

E - Mail
  • Dájrektóriász
    Hi

A klán ügyében teljesen ti döntetek....

De tudnotok kell hogy én nem leszek benne..bizonyos hátrányok miatt..

De azér támogatom a klán-t mert talán hozzájárul a magyar bunker sikeréhez..

!ÉN AZÉR VAGYOK ITT HOGY SEGÍTSEK HOGY TUDJÁK JÁCCANI EZT A GAME-T NETEN!

bY3z
  • RecoPhile
    Ez mindenki magadolga, hogy kikiről mi a véleménye errős az msn ügyről és, hogy direk és pero ügyéről úgy, hogy szerintem ezt most hagyjátok abba, mert így sose juttunk egyről a kettőre!!!
    Így még egyszer megkérlek benneteket, hogy fejezétek be ezt a vitátt,de sűrgősen...

Nah ennyit akkartam írni jah és a Klánnal kapcsolatban majd hétvégén beszélünk ^^.

Páp's
  • pero
    Na cső mindenkinek!

Először is Directoriushoz szeretnék szólni!!!Egy ha ki írod a nevem a fórumba akkor legalább hyelyesen írnád ki,de ez még ok,le nyelem,de azt hogy ez az MSN-es dolog,elnázést a fogalmazásért,mert te férre érteted!Mindenkinek a saját döntése hogy meg adja-e az MSN-jét vagy az E-mailjét vagy akármiét,és még akkor se biztos lesz valami belőle,mert természetesen a másik félnek is el kell döntenie hogy mit szeretne!Ja és nem lovagolok a témán,csak te csinálod itt a problémát,és akkor mi van az én cimem azt csinálok vele amit szeretnék,és oda irom ki ahova csak szeretném,az én dolgom!DE ok téma itt le zárva sőtt tudod mit a fórum a tiéd,és én többet nem fogok ide írni csak ha közvetlenül nekem szól az üzenet,vagy privátott kapok!!!!

A másik itt van ez a klán úgy,majd el döntjük,mert itt ebben én azt érzem hogy te eröszakoskodsz de middegy,tudom te szarsz az én véleményemre,csak ezt nem cak én mondom,ja és nem kell elhamarkodni ezt az egészet,mert így nem fognak jelenkezni!Ha segitséget kérnek akkor természetesen kapnak is,de itt nem csak erröl van szó hanem hogy játszunk is,és hogy tőbbre vigyük,legallább is számomra!
    Na a többit már a barátom le írta RecoPhile!!!
    Na csak ennyi aki el akar érni az közvetlenül nekem írjon,hogy el kerüljem ezeket a komfliktusokat Directoriussal!
    (!jaj remmélem ezt nem érted férre Directorius,és mégegyszer bocs a helytelen fogalamzásért és hogy TE szerinted erőszakos voltam!)

!!!Aki ismer tudja hogy nem vagyok olyan amilyennek Directorius meg itél!!!

Na csá!
    Jó játékot minden Red Alertesnek!
  • Dájrektóriász
    !!!Továbbra is mondom aki akar neten jáccani az írjon!!!
  • RecoPhile
    Nah csőőő!
    Elsőnek keked direk az, hogy, ha lehet ne ekkora betűvel se ennyit írni :)
    Le lehet rövidíteni mondatokat tőmondatokká ami benne van a lényeg és ennyi :)
    Persze akkor is elolvasom, ha ilyen 100 szoros is, de könnyebb lenne, ha röviden és tömören.
    Jah és ennyit nem kell írni :)

Nah most jönn a kommentám a leírtatokhoz.
    Első: Pero msn ügyéről
    Ahogy írta/írtad, hogy "Vegyél fel minket
    majd!" és ott van, hogy "majd", ha akkarja, ha nem akkarja felvenni nem kell!
    Második
    Természetesen, hogy azt akkarjuk illetve akkarja, hogy MSN en tartsuk a kapcsolatot.
    Persze az, hogy kimiként veszi fel, hogy "De nem mondhatta volna MERT PERO erővel utasította hogy ", mert nem erővel mondjuk úgy, hogy, ha akkarja, de nem erővel és persze senkise akkarja erővel elkérni az msn-jét!
    Megint mondom, ha akkarja oda adja, ha nem-nem, ennyire egyszerű ;)

MOst jönn a klán ügy.
    Nem értem, hogy honnan jutott az eszedbe, hogy "SZERETNÉNK LÉTREHOZNI 1 MAGYAR KLÁN-t RA2-ben (ami persze Yuri's ban is megy)
    ", mert nem te hoztad elő ezt a témát, hanem egy másik ra2-es és így nagyon buktad és ő dönt, hogy akkarja-e klánt alapítani vagy nem és nem te döntöd el, hogy majd én megcsinálom.
    Így szerintem először döntsük el mindenki, hogy kilegyen az irányító és kinek van ehez tehetsége vagy kinek van ehez idegje, hogy ilyet vezessen!
    Persze abban értelemben ezt én is gondóltam, hogy aki akkar az jöhet aki nem az nem! És még abban, hogy csak és kizárólag Magyar!!! Ez fontos!
    Meg már én is előre gondólkodtam, hogy ne a csetet használjuk, hanem egy úgymond mikrofónt, hogy könnyebb legyen a beszélgetés a taktikazást meg másdolgok is :)

Magyar sken.
    Nah erről jó véleményeim vannak :)
    Az, hogy egyszer, hogy sokan jönnek amióta "mi írtunk" illetve, hogy "te adtál acauntot". És nagyon örülök is. :)
    Jah és, hogy most újra emelkedik a színvonal ra2-ben

Meg ez a "Hungary Bunker" is nagyon jó dolog, de ehez sokan kellene, hogy játszunk:)

Jah megutólag, hogy nem kell ennyit írni mégegyszer direk :)
    Köszi!

Nah ennyit akkartam mondani köszönöm, hogy végig halgatatok! :)
  • Dájrektóriász
    !!!Szóval aki akar jáccani RA2-őt neten az bátran irjon ide és segítünk!!!
  • Dájrektóriász
    És nem olvasok vissza mert nemizgat az aki "nyomta"

engem az érdekel aki most is jácca és neten is akarja,,,,,

pfff:"nyomta"

mér hagytad abba?(csak érdekel)
  • Dájrektóriász
    vagy nem is nyomtad neten?
  • Dájrektóriász
    ugyláccik nem mindenki nyomta mert miután én ideírtam sokan jelentkeztek akik
    akarnák jáccani....

és te is leírtad hogy hogy lehet...?
  • Dájrektóriász
    !ÉS MÉGEGY FONTOS KÖZLEMÉNY!

!AZOKNAK AKIK RA2-ŐT JÁCCANAK NETEN!

FIGYELEM:

A RA2-BEN NEM ÍRHATTOK MAGYAR ÉKEZETES BETŰKKEL!
    MERT NEM ÍRJA KI ŐKET A JÁTÉK..EZT ÍRJA HELYETTE:

[UNPRINTABLE FOREIGN CARACTERS]

AKI ÍRTA AZ LÁSSA DE MINDENKI MÁS AZ ELŐBBIT...

A JÓHÍR HOGY AMIKOR MÁR ELINDULT A JÁTÉK AKKOR LEHET!!

DE EZÚTON FIGYELMEZTETEK MINDENKIT HOGY HA ÉKEZETES BETÜKKEL IRNAK AZT MÁS ÍGY LÁSSA RAJTUK KÍVÜL: [UNPRINTABLE FOREIGN CARACTERS]

IGAZ HOGY TE LÁTOD DE MINDENKI MÁS NEM....

EZT AZÉRT ÍRTAM IDE MERT EDDIG MÁR PL.:ROLLAND-nak is mondtam de AZÓTA IS ÉKEZETESEN ÍR.....

Nah bY3z
  • M@TriX
    hihi egy okostojás ;)
    amúgy nyomtam az RA2-t ha visszaolvasnád láttad volna.