Red Alert II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mijen jatekot nyomnal?
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kell?
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Adok CRACK-et!!!
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
De érdemes a game-t kipróbálni neten.
Várunk mindenkit Kalin.
És Hamachi-ban
HAMACHI: NETWORK : RA2GAMING
PASSWORD: network
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Aki akar ra2-est jaccani neten jöjjön hamachiba...
vagy Kali95-be.
itten letölthetitek kali-t...nem muszáj fizetõs lehet TRIAL
HAMACHI-ról meg infók itten
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ISO vagy rip ? Mert az én "biztonsági másolatom" clonecd-s és arra nyugodtan feltudtam rakni a hivatalos patch-et is .Ugye erre meg már nem volt gond a Jurij-t is felrakni .
Amúgy van egy másik TOPIC is kifejezetten a kiegészítőnek , ahol ezt olvastam .:
© I.C.ram 2001. szept. 25. 23:38 | Válasz erre | #6
hhhhhmmmmmm erdekes nekem 1.000-val jatszom es raadasul a RIP valtozattal! es teljesen jol megy a kiegeszito mar az allied 2. palyajan tartok es semmi baja nem volt eddig! ja es engem is erdekelne mire jo az a grinder ami daralja a hulye amcsikat!...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Sajnos ilyen a játék ... egy fél élet , mire betölti az adott mission-t ! 😞
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
http://www.astalavista.com/
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Pl.: Aoe 2-nél nem volt jó a Rip az edition installálásához, Operation F. -nál a patch-ekhez nem volt jó a Rip.
Érted miért kérdezősködtem annyit?
2.Ezután felrakod a felinstalált programra a hivatalos 1.006-os Update Patch-et ( ez a CloneCD-s full játékra vonatkozik ) vagy a rip programra a Myth féle crack-elt patch-et ( 010607 Red.Alert.2.Update.v1.006.Cracked-MYTH ) .
3.Felinstalálod a Yuri's Revenge kiegészítőt az nfo-fileban található módon az RA2 könyvtárába és indítod a játékot a YURI.exe - vel .
Gondolom így már elég világos minden . 😊
Ne mondd , hogy még most sem érted !?!
Látom , hogy itt komolyabb magyarázat szükséges .
Hmmm...
DE ! - Legyen meg mindenképp hozzá az 1.006-os Update Patch , különben el se kezd a telepítést .
Nekem full CloneCD-s RA2-m van , amire nyugodtan felraktam az 1.006-os patch-et , majd erre felinstaláltam a Yuri's RIP kiegészítőt .
Tegnap este már le is tudtam az első pályát ! 😊
Vazze ez olyan hogy nem adnak el tobb **** autót mert elutottek vele egy embert!!! Tök hülyeség!
Ez most mar húúúúúúúúúúú de sajnalom meg minden túldramatizalasa! Meg az EA politikája, mert kiadnak egy ujabb verziót és a sok hülye meg is veszi meg az is akinek mar megvan!!!
Elítélem azt amit a terrorok csináltak, de az amcsiknak el kellene gondolkoznia azon hogy az ő "békebeli" bonbázásai hány ártatlan embert ölt meg (gyerekeket is)! Kicsit több a számuk mint az a 4-5 ezer!
CaviaR