Red Alert II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clark
Red Alert-et jaccasz?

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

fogalmam sincs, régebben valamihez kelelt volna de trial volt, má nemtom mihez de midnig jó ha van 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Clark
Jah!
mijen jatekot nyomnal?

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

jah, linket tudsz adni? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Clark
Jah.
Kell?

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

kalihoz cracket?

Clark
Gyertek Kaliba!!!
Adok CRACK-et!!!

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

Clark
Tom hogy a westwood online szar...
De érdemes a game-t kipróbálni neten.
Várunk mindenkit Kalin.
És Hamachi-ban
HAMACHI: NETWORK : RA2GAMING
PASSWORD: network

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

Clark
hY All!!!
Aki akar ra2-est jaccani neten jöjjön hamachiba...
vagy Kali95-be.
itten letölthetitek kali-t...nem muszáj fizetõs lehet TRIAL

HAMACHI-ról meg infók itten

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

Keresem a Red Alert 1, két kiegészítõ csomagját eredetiben, valamint a Red Alert 2 alapjátékot szintén eredetiben. Ha tudtok segíteni ide dobjatok egy mailt: [email protected]
M@TriX
megoldva.. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
LAN-ba kell egy IPX protokolt installni aztán megy is... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Valaki nem tudna egy XP patchet mondani ehhez a gémhez? Melóhelyre kellene 😉

Hy all ! Hogyan lehet A Red Alertet Multiplayerben jáccani mert nekem nem mûködött.

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

ja ok kösz
Sephi
Tudtommal nem lehet neten jaccani vele. Bar lhet hogy tevedek de kell aszem erdeti CD hozza.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valaki meg tudja mondani ,hogy hogyan lehet interneten játszani?(másolt CD)
[HUN]PAStheLoD
vegyél egy TEAC-et vagy egy Plextort ill. ha elég bátor vagy akkor egy LG-t és menni fog 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Heh! El tudod olvasni a topik címét? Tedd át ezt vmi hw fórumba! Egyébként írhatnál vmi konkrétumot is, hogy mi a hiba.
skorpio7
Figyi !
ISO vagy rip ? Mert az én "biztonsági másolatom" clonecd-s és arra nyugodtan feltudtam rakni a hivatalos patch-et is .Ugye erre meg már nem volt gond a Jurij-t is felrakni .
Amúgy van egy másik TOPIC is kifejezetten a kiegészítőnek , ahol ezt olvastam .:

© I.C.ram 2001. szept. 25. 23:38 | Válasz erre | #6

hhhhhmmmmmm erdekes nekem 1.000-val jatszom es raadasul a RIP valtozattal! es teljesen jol megy a kiegeszito mar az allied 2. palyajan tartok es semmi baja nem volt eddig! ja es engem is erdekelne mire jo az a grinder ami daralja a hulye amcsikat!...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Tudom ajánlani ezt az oldalt.
Lord Novi
Miért nem tudom letölteni a Red Alert 2: Yuri's Revenge-t?
skorpio7
Nem !
Sajnos ilyen a játék ... egy fél élet , mire betölti az adott mission-t ! 😞

Lord Novi
Thank
Lazarus
Igen😊
Lord Novi
Köszi, és ez teljesen ingyen van?
Lazarus
Lord Novi
Nem tudnátok egy pontosabb címet megadni? Nem tudok eligazodni...
Lord Novi
KOSZI!
CaviaR

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Lord Novi
HONNAN???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
skorpio7
Le ! 😊
Hát ez tényleg nem valami jó logó ! 😊))

Lord Novi
(tudom, szar a logom)
Lord Novi
Le lehet tölteni a Yuri-s revulotiont?
skorpio7
Hát ez jó kérdés ... próbáld meg itt .

http://www.astalavista.com/

CaviaR
Honnan szerezhetek Myth féle crack-elt patch-et?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Nem mondom. Eddig is értettem, csak biztos akartam lenni abban, hogy jó-e a Rip.
Pl.: Aoe 2-nél nem volt jó a Rip az edition installálásához, Operation F. -nál a patch-ekhez nem volt jó a Rip.
Érted miért kérdezősködtem annyit?

skorpio7
1.Felinstalálod a Red Alert 2 programot .Ez lehet vagy a CloneCD-s full játék , vagy a Class féle rip ( 001024 Command_and_Conquer_Red_Alert_2-CLS ) .
2.Ezután felrakod a felinstalált programra a hivatalos 1.006-os Update Patch-et ( ez a CloneCD-s full játékra vonatkozik ) vagy a rip programra a Myth féle crack-elt patch-et ( 010607 Red.Alert.2.Update.v1.006.Cracked-MYTH ) .
3.Felinstalálod a Yuri's Revenge kiegészítőt az nfo-fileban található módon az RA2 könyvtárába és indítod a játékot a YURI.exe - vel .

Gondolom így már elég világos minden . 😊
Ne mondd , hogy még most sem érted !?!

skorpio7
Na jó !
Látom , hogy itt komolyabb magyarázat szükséges .
Hmmm...

CaviaR
A Patch felmegy a NEM installált Ripre?

skorpio7
Instaláld fel az alap RA2 full vagy rip programot .
DE ! - Legyen meg mindenképp hozzá az 1.006-os Update Patch , különben el se kezd a telepítést .

CaviaR
Az alapnak installálva kell lennie, vagy elég, ha csak egy Rip van meg?

skorpio7
Igen kell az alap program is és fel kell installálnod még rá az 1.006-os patch-et is , különben semmit nem érsz az egész cuccal . 😊
Nekem full CloneCD-s RA2-m van , amire nyugodtan felraktam az 1.006-os patch-et , majd erre felinstaláltam a Yuri's RIP kiegészítőt .
Tegnap este már le is tudtam az első pályát ! 😊

MErt az amcsik hülyek!!!
Vazze ez olyan hogy nem adnak el tobb **** autót mert elutottek vele egy embert!!! Tök hülyeség!
Ez most mar húúúúúúúúúúú de sajnalom meg minden túldramatizalasa! Meg az EA politikája, mert kiadnak egy ujabb verziót és a sok hülye meg is veszi meg az is akinek mar megvan!!!
Elítélem azt amit a terrorok csináltak, de az amcsiknak el kellene gondolkoznia azon hogy az ő "békebeli" bonbázásai hány ártatlan embert ölt meg (gyerekeket is)! Kicsit több a számuk mint az a 4-5 ezer!

CaviaR
Ez nem jó???????????????????????????????????????????????????????????

CaviaR
Úgyértem ezt! 😊

CaviaR
Mateos: Az ilyen kérésnek a Crack topicban lenne a helye. Na mind1. Próbáld ezt!
CaviaR

mateos
plz
mateos
nincs valakinek key generatora ha van akkor kuldjétekel a [email protected]
mateos
key gent keresek plz....